Skip to content

Професионално почистване на дома и офиса

Почистванe.com е агенция за абонаментно почистване и хигиенизиране на индустриални и публични сгради, търговски и промишлени обекти. Ние сме измежду най-старите организации за почистване в столицата. Страницата ни започна да съществува през 2002 г. Чистачите от фирмата имаме невероятен опит при почистването на домове, офиси, прозорци и фасади на сгради. Почистили сме много обекти, като сме се специализирали тясно и имаме най-значим опит при почистването на сгради след ново строителство.

Към всеки клиент работим специфично, като предлагаме най-успешните способи и техники за пълно почистване на обектите, след безплатен оглед и консултация. Винаги сме готови да Ви предложим всичко, от което имате нужда, за перфектното почистване на Вашия дом, офис или сграда! След нас остава новата представа за чистота.

Разполагаме със специално трениран и високо квалифициран персонал, който всеки месец преминава през преквалификационни курсове за обучение. Стараем се да покриваме всички изисквания в областта на професионалното почистване.

За лидерската ни позиция на българския пазар доказва скъпият Интернет домейн за почистване (pochistvane.com), който първи успяхме да регистрираме и отразяването на Интернет сайта ни с домейн на кирилица (почистване.com). Заемаме челното място в търсачките при заявките за услугата “почистване”. За екипа ни представянето в уеб средата, както и удовлетворяването на клиентите са задължителни цели.

Спокойно може да ни възложите всяка сериозна работа, свързана с дейността чистене, като: почистване на домове, почистване на офиси, почистване на фасади, почистване на тавански помещения, дезинфекция на санитарни помещения, анти-графитна защита и почистване на абонаментен план на остъкление на сгради. От почистване.com работим само с доказали се работници и алпинисти.

Ние се целим в идеалната чистота. Чрез екологични продуктите, с които работим, Вие и служителите Ви ще се чувствате комфортно у дома и на работа. Спестяваме Ви организацията по изчистване на дома и работното място. Имайте ни доверие, няма да съжалявате!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *