Skip to content

Пречистване на организма с Демир Бозан

Демир Бозан е елегантен начин за пречистване не тялото на всеки един от нас.

В нашето натоварено ежедневие нямаме време за качествен и хранителен обяд. Обикновено хапваме на бързо някой сандвич или се задоволяваме със солети. Това е абсолютно нездравословно. А какво правим през почивните дни или по време на празници. Отрупваме софрата с лакомства и деликатеси. Тъпчим се до подуване. Това определено не е по-добро за нашия стомах и организма като цяло. Всички ние се нуждаем от пречистване. Демир Бозан е правилния избор.

Особено актуална е тази тема през студените зимни дни, когато липсата на движение и тежките и обилни храни са част от нашето динамично ежедневие. Пренасищаме тялото си храни и напитки.

Има различни начини за разтоварване. По-упоритите се подлагат на гладуване, което аз лично не препоръчвам на никой. От една страна това е доста голям шок за организма и изисква воля. Трудно е да се гладува при отрупаните витрини в супермаркетите и кварталните хранителни магазини. Освен това спорна е и ползата от лечебното гладуване.

Други правят един или няколко разтоварващи дни през седмицата на плодове и чай. При цените на плодовете това определено излиза доста по-скъпо отколкото билковата комбинация Демир Бозан. Едно пакетче е достатъчно за един месец.

С Демир Бозан се храните нормално, само се почерпвате с чаша отвара преди ядене три пъти на ден. Най-късно след месец вашия организъм е по-чист от всякога. Демир Бозан пречиства кръвта, подобрява кръвообращението и по този начин се детоксикира тялото и всички вътрешни органи.

Демир Бозан също така ще ни помогне да се отървем и от напрежението. Претоварени сме с милиони грижи и задължения. Затрупани сме с проблеми в службата. У дома не винаги ни посрещат с отворени обятия. Всеки се прибира след дълъг и тежък ден с опънати нерви, изтощен от разправии и проблеми. И какво се получава, караме се с най-близките си хора безпричинно, не защото има някакъв проблем, а защото нашите нерви са опънати до край. От това страдаме всички в семейството. Да не говорим за невинните деца, те винаги отнасят кавгите и дори и по някое шамарче.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *