Skip to content

Преборете се с годините с професионална козметика от Jean d’Arcel

За 50 години семейната компания JEAN D’ARCEL COSMETIQUE се превърна в символ на висококачествената грижа за кожата.

Днес, продуктите на фирмата са разпространени в повече от 40 държави по цял свят.

Възникнала от традициите на френската козметика, динамично доразвита с иновативните немски технологии, Jean d’Arcel Cosmetique с готовност заявява желанието си да запази вашата красота и младост.

Високото ниво на продуктовата поносимост и безопасността са ключовите елементи на нашето развитие. Всеки продукт се тества в лабораториите и институтите от козметици и дерматолози докато достигне съвършенството. Продуктовата гама на компанията е толкова богата, че такова разнообразие можете да намерите само в големите СПА центрове.

Каталогът обхваща професионална козметика с изключително високо качество, козметика за тяло за оформяне на перфектната фигура, както и козметика за лице. Продуктите за уелнес терапия, като например сериите „Таласо“, „Аюрведа“, „Какаови Мечти“ плюс съвременните модерни продукти за анти – ейджинг лечение, които коригират бръчките, хидратират кожата и връщат младият и вид, като серията Миратенс са съществени елементи от гамата на компанията.

Jean d’Arcel Cosmetique създава не просто продукт – стока, а по-скоро продукт – философия, с който хиляди козметици по света се идентифицират. Лабораторията на компанията постоянно развива и усъвършенства асортимента, въвежда иновативни технологии, внимателно подбира суровините и налага високи продуктови стандарти.

По цял свят ежегодно се провеждат курсове и обучения, като целта е изграждането на професионалисти работещи с професионална козметика. Познаването на възможностите на съставките дава неограничени възможности в разкрасителните процедури, като вече можем да се борим с законите на живота. Козметиката на Jean d’Arcel връща годините назад. Започвате да забравяте как сте изглеждали като сте били млади? Не търсете албумите със старите снимки!!! Само за няколко дни с козметика за лице с анти-ейдж ефект можете да си припомните просто като се погледнете в огледалото. Не позволявайте на годините да вземат красотата Ви!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *