Skip to content

Полезните страни на уеб позвоваващи се на Flash технологиите

Често се среща редица големи марки като Coca Cola например да вкарват уеб дизайн, базиран на Flash технологиите,да извлекат изгода от техните предимства и изумителното представяне посредством използването на сложни анимации пред потребителите.

Flash, като средство от високо ниво за създаването на уеб дизайн за невероятни и функционални уеб сайтове се развива все повече, а това кара известните компании да го предпочитат при презентирането на своите нови продукти и услуги в интернет. Много често подобни уеб сайтове биват използвани с презентационни цели и основната цел не е да популяризират дадена марка, а само неин продукт, като отговор протичаща рекламна кампания. Flash уеб сайтовете обаче със сигурност имат своите превъзходства в няколко отношения, а те са:

 

  • Съвместимост – благодарение използването на Flash, няма нужда да се притеснявате дали вашият нов уеб сайт е с подходящ дизайн за визуализиране в в браузърите от различен вид. Няма нобходимост да се обмисляте всички отделени елементи ще се визуализират правилно при Firefox, Internet Explorer, Opera или Safari , защото създаденият с Flash уеб дизайн използва Flash Player, за да бъде показван на потребителите, инструмент широко интегриран в съвременните браузъри.
  • Много добра визия, като се използва анимация – изполвайки Flash технологията можем да създадемпо-красив и ефективен уеб сайт, който грабва окото на аудиторията, а и изглежда изключително красиво – често и различно от повечето познати уеб сайтове в интернет. Flash анимациите са основа на векторни изображения, а това прави качестото по-високона всеки един от визуалните детайли от вашия уеб сайт.
  • Интерактивност – скриптовият език даван за използване и интегриран във Flash, наречен Action Script дава всеобхватни възможности за обратна връзка с потребителите на сайта. Прилагайки технологии програмисти и уеб дизайнери създават сайтове с модерен види онлайн игри, а това като цяло кара потребителите да влизат отново.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *