Skip to content

Подробна история на Bet365

  • by
Бет 365 букмейкър

Когато става въпрос за букмейкъри, които всеки от вас може да посети свободно и да заложи толкова голяма сума, колкото сметне за необходимо, то вероятно в главата ви изплува Bet365. Малко са хората, които не са чували за компанията, чиято дейност е свързана основно с онлайн залози. Днес тя се е превърнала в един от основните лидери на пазара и името й е разпознаваемо в 20 държави, разпръснати по всички части на континентите. До настоящия момент компанията може съвсем спокойно да се похвали с клиенти, чиито брой достига 14 милиона. Това са внушителни цифри и със сигурност заслужават вашето внимание.

Тук е моментът да отворим една изключително малка скоба, в която да вмъкнем, че всеки от вас, независимо кои са спортните състезания, на които обича да отделя част от свободното си време, то би могъл да почерпи нужното количество информация, свързано със залозите, начин на залагания, видове валути, какво му е позволено, какви са стъпките, които трябва да следва, за да приключи своята регистрация и прочие. Това би могло да му стане напълно ясно, като посети 5bet.eu.

Предлагаме ви да си отделите една малка част от времето и да разгледате цялата онази информация, която смятате, че ще ви бъде полезна и ще успеете да си дадете отговори на по-голямата част от въпросите, които в продължение на дълго време сте си задавали. Ако ли обаче не се интересувате толкова горещо от букмейкъри, а единствено изпитвате потребност да се потопите в подробната история на Бет365, то ние сме напълно убедени, че написаното по-долу в текста ще се превърне  в ценно, забавно и полезно четиво.

Постарали сме се да селектираме информацията до толкова прецизно, че в стремежа си да не ви отрупваме с нищо излишно, то ние отсяхме всякакви ненужни подробности, които преценихме, че единствено биха отнели част от ценното ви време. А сега нека погледнем върху историята на една от най-известните компании за онлайн залози, а именно Bet365.

Бет 365 букмейкър

Каква е историята на компанията Bet365

Независимо от това, че компанията официално отваря своите врати през 2000 – та година, то нейната предистория стартира още през 1874 година, когато бащата на Денис Коутс, основателка на букмейкъра, Питър Коутс се превръща в собственик на няколко пункта за залагания.

Още в самото начало той е имал сериозни очаквания от наследницата си, но изчаква първо да завърши образованието си и едва след това да й възложи нелеката задача, свързана с това да ръководи семейния бизнес. За радост на Питър Коутс, то Денис не го разочарова нито за момент, което пък, на свой ред, изтласква компанията право към върха.

Вероятно и сами си задавате въпроса как една жена, която е на сравнително крехка възраст и лишена от стабилни познания, може да бележи подобни резултати. Истината е, че в един момент Денис решава да отвори вратите на няколко физически пункта, където хората да могат да залагат онлайн. До него момент не се е появявало нещо подобно и действието й е било възприето с отворени обятия. Вероятно много от конкурентите след време са съжалявали, че не са последвали стъпките на Bet365.

Само няколко години по-късно, хората са залагали, като са имали възможност да се възползват от наистина много валути – 28 на брой. Това, както и сами можете да предположите, е сред най-големите постижения на компанията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *