Skip to content

По-скъпото излиза по-евтино

„По-скъпото излиза по-евтино”. Е една от най-старите истини на света, която рано или късно всеки един мъж или жена открива. Тази статия, ще се постарае да ви поясни до колко, тази истина е вярна. Типичен пример за нея са марковите дрехи в България, които струват колкото половин работна заплата. От тука идва и въпросът „струва ли си да се плати такава цена за дънки, яке, обувки и др?”. При нас цените са по-високи в сравнение със Запада.

Един спортно-елегантен панталон на Guess, варира от 300 до 500 лв. А тези от вас, които са пътували на запад знаят, че подобни панталони струват не повече от 150 евро. Цените при нас са по-високи с 40-50%. Това е добавка към разликата в стандартите. Може цените да са по-високи, но качеството си е същото. Като цяло Марковите дрехи са по-добра инвестиция от не-немарковите им алтернативи, защото носят двояка изгода.

От една страна си запазват качествата, по-дълго време от не-марковите дрехи, а от друга придават различни стилове, всеки със своите специфични характеристики- спортен, спортно-елегантен, романтичен, секси, рапър, екстравагантен, класически, фънки и др. Под качества се разбира време на употреба и задържане на модния пазар. Те не случайно се наричат маркови, зад всяка марка стоят години къртовски труд на творчески хора, които са вложили в колекциите си сърце и професионална етика. Това ги прави оригинални и неповторими. Фирми като Versace, Dolce&Gabbana, Guess, Addidas, John Richmond, Emporio Armani и др. са световно известни марки, които ни заливат с нови свежи колекции.

Само една разходка до най-близкият МОЛ или сърфиране в интернет магазините, ще ни запознае с новите модели. Джани Версаче е известен италиански моден дизайнер на дрехи. Основател е на модна къща „Versace”. 2012 е годината, в която колекцията на Версаче е „най-Версаче” от всякога. Дизайнерът се е насочил към топлите морски цветове. За сметка на цвета материите и силуетите са по-съвършени от всякога. А пък миланската марка D&G, която е създадена от основатели Доменико Долче и Стефано Габана, изпъква заради вдъхновението, което получават дизайнерите от представата за живописно лято в малък град в Италия през 50-те, така че да се усети атмосферата от средата на миналия век. Жените са облагодетелствани, защото в тази колекция се набляга на по-официалното, като елегантни коктейлни рокли и корсети с кристали.

От вас зависи да изберете своя идивидуален стил или да използвате въображението си и да направите комбинации от различни маркови дрехи, докато получите впечатляваща модна визия.

Можете да разгледате марковите дрехи, които се предлагат в онлайн магазина FashionMix.eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *