Skip to content

Пет трика да получим трафик към сайта си

трафик към уебсайтЗнам, че много хора търсят ефективни начини да получат приличен трафик към собствените си сайтове и блогове, но малко от тях успяват да се справят с тази сложна задача. Аз съм от хората, които се занимават с оптимизация за търсачки, а също така и интернет реклама, като днес ще ви представя пет работещи методи за да получите трафик възможно най-бързо.

За разлика от колегите ми в сферата, няма да ви разказвам за SEO и това колко важно е то, а направо ще напиша как да стартирате популяризацията на вашия проект.

1. Напишете уникални статии, които публикувайте в уебсайта ви. За да се уверите, че публикациите са напълно оригинални използвайте програмата Advego Plagiatus, която дава процент за уникалност на даден текст.

2. Публикувайте линк към вашите новини, статии и снимки по социалните мрежи. Използвайте най-добрите, сред които безспорно са Facebook, Google+ и Twitter.

3. Направете си профили във форуми със сходна на сайта ви тематика. Отговаряйте на въпроси и правете нови теми. Пишете полезни съвети, с които да помагате. Редом с това може да сложите линк (препратка) до вашата уеб страница.

4. Трафик можете да получите още от социални сайтове за споделяне на снимки тип ала Pinterest и Stumble Upon, създайте си акаунти и разберете как работят тези системи.

5. Пишете коментари в блогове, но избягвайте да спамите. Търсете блог по любимата ви тема и участвайте в дискусии по нея. Чрез одобрените мнения ще получите безплатна връзка.

Ако изпълните посочените от мен стъпки, не след дълго това, ще се отрази в брояча към уебсайта, който поддържате. Уверена съм в това, което предлагам, тъй като всеки ден отделям по няколко часа в упорита работа, за да спечеля повече посетителите за каузата ми на блогърка и уебмастър. Сега ви оставям да експериментирате и ще пиша още по темата в най-скоро време.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *