Skip to content

Перфектен външен вид с малко пари

За един безупречен стил не само дрехите и обувките са важни. Затова, ако желаете перфектен външен вид и то с малко пари, следвайте тези прости правила и ги превърнете в навик.large copy

Едно от първите неща, които всеки забелязва у нас е косата ни. Поддържайте косата си здрава и чиста. Подстригвайте редовно връхчетата и изберете подходящата за вас прическа. Никога не ходете с мръсна коса, а ако я боядисвате поддържайте корените й.

Отнасяйте се към дрехите си с голямо уважение. Грижете се добре за тях. Прибирайте ги грижливо в гардероба си като не ги струпвате на купища, за да не ги мачкате. Те трябва да имат достатъчно място. Някои материи имат нужда от закачалки. Следете винаги да са чисти и ако е необходимо изгладени. Поставяйте между тях ароматизирани торбички, за да ухаят на свежо.

Купувайте класически и основни дрехи, ако искате пестите пари. Тези дрехи имат дълг живот от една страна, а от друга- се съчетават идеално с всякакви други. Освен това не са подвластни на никакви модни тенденции и с тях винаги ще бъдете актуални.

Ако случайно откриете основна дреха в някой сайт или магазин и тя ви пасва идеално така, сякаш е шита за вас, не се колебайте и секунда, а направо вземете два броя от нея. Втората никога няма да бъде излишна. Разбира се, ако това ви се струва много еднообразно, може да я вземете в друг цвят.

Намерете си майстор- шивач. Това ще ви помогне много, ако доходите ви са ниски. Един добър шивач винаги ще се грижи за вашите дрехи те да имат безупречен вид, ако имат нужда от подкъсяване, стесняване или каквото и да било.

Ако човек има усет за стил и добър вкус, не му трябват много пари, за да постигне перфектна визия. Затова нищо не ви пречи да опитате и да определите сами своя стил, за да бъдете уникални и да впечатлявате винаги хората около вас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *