Skip to content

Kозметика и парфюми за мъже, които държат на външния си вид

Повечето хора погрешно смятат, че използването на козметика е запазена територия само за жените. В съвременният свят обаче все повече мъже също прибягват до услугите на козметичните продукти. Разбира се трябва да се прави разлика между дамска и мъжка козметика. Все пак жените използват много повече продукти. Типични дамски козметични продукти са червилата, сенките, спирали, молив за очи, лак за нокти и много други. Мъжете използват съвсем други неща. Главно те се нуждаят от козметика за след бръснене, за банята или за да си направят прическата. Някои от най-популярните и разпространени мъжки продукти са пяни и гелове за бръснене, автършейв за успокояване на кожата, най-различни продукти за вана, дезодоранти против изпотяване, лакове, пяни и гелове за коса и много други. В миналото погрешно се е смятало, че мъж който е прекалено суетен и се грижи прекалено много за външния си вид е меко казано с отклонения. В съвременният динамичен свят няма място за такива предразсъдъци и използването на козметика е нещо съвсем нормално и дори задължително ако искате да бъдете привлекателни за нежния пол.

Другото важно нещо от което не бива да се лишавате са вашите парфюми. Те придават изтънченост и завършен вид на човека, който ги използва, особено ако са подбрани правилно за конкретния случай. В зависимост от конкретната ситуация трябва да разполагате поне с няколко вида парфюми. Ако например се готвите за романтична среща или мислете да отидете да се забавлявате в някой нощен клуб, за предпочитане да изберете някой по-тежък аромат, който да издава присъствието ви. Обикновено тези аромати се извличат от дървесни или растителни видове и за някои от съставките дори се смята, че са афродизиаци. Тези парфюми обаче не са подходящи за ежедневна употреба. Ако трябва да отидете на делови обяд или просто да се напръскате с нещо за през деня, а предпочитане са по-леките и не натрапчиви аромати, които се възприемат от повечето хора и не ги дразнят.

Господата, които държат на външния си вид и предпочитат да използват само висококачествена козметика, нека посетят http://www.ivis.bg/козметика/ и гарантирано ще останат доволни от избора си.

А на http://www.ivis.bg/парфюми/мъжки-парфюми/ можете да откриете уникално предложения на нови или класически мъжки аромати.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *