Skip to content

Осветителни тела и лампи

Осветлението и избора на подходящи осветителни тела и лампи играят основна роля в декорирането и създаването на приятна атмосфера, както в интериорно, така и в екстериорно отношение.

Подобно на вниманието, което отделяте при избора на мебели и боядисване на едно жилище е добре да отделите и време, за да аранжирате по подходящ начин разположението и баланса на източниците на светлина в него. Ако вие проумеете същината на дизайн осветлението ще можете лесно да постигнете интересни и красиви ефекти, които да допринесат за едно по-стилно и естетично усещане, за правилно представяне на пространството и обектите, разположени в него. Не забравяйте, че освен правилния подбор на лампи и осветителни тела е добре да обезпечите и правилно насочваната светлина през светлата част от денонощието.

 

Съществуват най-различни видове лампи и осветителни тела, с които можете да експериментирате, когато става дума за осветление на вашия дом, вила или офис. Днес лесно ще откриете и голямо разнообразие на модернистични и богато орнаментирани осветителни тела, които лесно могат да внесат дизайнерски щрихи във вашата концепция за осветление.

 

Още един вариант за иновативно осветление във вашия дом е използването на различни като цвят осветителни тела и лампи, които ще хармонизират пространството, достигайки красива феерия от цветове, която ще краси вашия дом. Подходящия избор на лампи може да се съчетае с адекватното тяхно разположение, което да допринесе за постигане на различни усещания във всяко отделно помещение. Типични примери в този контекст са спалнята и антрето – две помещения, които, ако са подходящо осветени могат да променят цялостната емоция на вашия дом, защото както гостоприемността на входното антре, така и интимността на спалнята са страхотен начин за въздействие и събуждане на заспали усещания и асоциации.

 

Изживейте една приказна емоция и разкош с избора на правилните лампи и балансираното осветление във вашия дом.

Лампи от верига магазини Орион бул. Цар Борис III 197, София телефон 02 8501030.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *