Skip to content

Основни покупки за близнаци

Преди да пазарувате основни покупки за близнаци, е важно да знаете от какво те няма да имат нужда. Много скъпи продукти, могат да бъдат заменени с по-евтини или да бъдат различни артикули. Например, ако една бебешка кошара вече е налична, може да нямате нужда от втора.

Бебешки дрънкалки

Бебешките дрънкалки са основна покупка за близнаци и трябва да вземете предвид нивото на наклон, за да изберете най-добрата за вашите малчугани. Докато новородените предпочитат по-легнало положение, по-големите бебета са склонни да са по-изправени и ще оценят по-голям наклон. Можете също така да намерите регулеруеми колички, които ви позволяват да регулирате нивото на наклон, което е идеално, ако малките ви деца са все още твърде малки за стационарна седалка. Може да разгледате някои модели от серията колички за близнаци чиполино.  Независимо дали сте избрали традиционна люлка или седалка, уверете се, че люлката се почиства лесно.

Кошара

Има много причини, поради които кошарите са важна покупка за близнаци. Например, бебетата се чувстват по-комфортно в затворено пространство, отколкото в детско легло, така че това е чудесен вариант за родители, които искат да се уверят, че новородените им близнаци се чувстват удобно и безопасно, докато спят. Кошарите трябва да са изработени от здрави материали, като например пяна, и да не съдържат вредни химикали. Бебешкото креватче трябва да има и удобен матрак.

Пелени

Пелените са задължителна част от облеклото на новите родители. Тази принадлежност се предлага в най-различни дизайни. Освен това те са достатъчно меки, за да държат новороденото в удобно положение по време на дрямка. Те са идеални и за нощна смяна на пелените, тъй като крачетата им са прикрепени. Така че, защо да чакате? Започнете да пазарувате още днес!

Залъгалки

Макар че бибероните може да изглеждат като ненужен разход при сравняване на разходите за близнаци, те всъщност са съществена част от рутината на новороденото ви. Бебешките залъгалки са чудесен начин да успокоите и отпуснете малкото си дете. Когато бебето ви все още е новородено, трябва да изчакате, докато навърши поне четири седмици, преди да въведете биберони. Не забравяйте да изчакате, докато бебето ви спре да се буди, за да се храни, за да му дадете биберона. Освен това, я давайте само след като сте го нахранили. В противен случай, бебето ви ще обърка биберона с истински сигнал за глад.

Термометър

Има някои основни принадлежности за близнаци и бебешки артикули, които трябва да имате. Термометърът е един от тези предмети.  Той е от съществено значение за изчисляване на температурата в стаята. Термометърът е задължителен артикул за всеки нов родител и ще се радвате, че имате такъв.

Видеомонитор

Когато става въпрос за избор на видеомонитор, има няколко неща, които трябва да се вземат предвид. Един от важните фактори е обхватът на видеомонитора. Много от тези джаджи имат голям обхват, което ги прави идеални за родители на многодетни деца. Други имат двупосочна комуникация, което позволява на родителите да говорят или пеят на бебетата си. Тези устройства са важни покупки за родителите на близнаци, тъй като единият близнак може да пречи на съня на другия. Видеомониторът също така ще ви позволи да видите всички звуци, които бебето издава.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *