Skip to content

Оригинални или фалшиви спортни стоки?

  • by

Откъде да пазарувате и как да различите истинския, оригинален продукт от евтината му реплика? 

За жалост немалко пъти разглеждаме случаи на подведени клиенти и потребители, които пазарували от уж оторизирани търговци, а в същото време платили солидна сума за реплика на любимата им марка. Ето защо днес, ние от Deni Sport, ще Ви разкажем как можете да разпознаете оригинала и фалшификата. 

Фалшиви марки: как да ги познаете

За щастие на потребителите на спортни артикули, съществуват няколко добри и ефективни начина, чрез които можете да различите фалшивия от оригиналния продукт. 

Прегледайте кутията/опаковката на продукта

Най-лесният начин, чрез който можете да тествате автентичността на даден артикул е като прегледате внимателно опаковъчната кутия, в която пристига. 

Все пак, един оригинален продукт на марки като Nike, Adidas, Under Armour или друга, със сигурност няма да пристигне в пликче или хартиена опаковка, която струва стотинки. Напротив, тези световноизвестни и предпочитани марки ще направят всичко възможно да запазят репутацията си и предложат отлично качество дори в лицето на опаковъчната си кутия. 

Така че, първото нещо, което Ви съветваме да направите е да проучите кутията като следите за дефекти или сигнали, които могат да издадат фалшивата му природа. Такива са видимо изкривени линии, очебийно фалшив етикет и странно усещане, че нещо не е съвсем наред с продукта, който сте получили. Лоша партида? Може би…макар че по-скоро ни навява на мисълта, че вероятно Вашият продукт е чиста реплика.  

Тройно подценена цена

Предлагат Ви “оригинален продукт” на топ спортна марка на цена, която е три пъти по-ниска от тази на официалния дистрибутор за страната и всички оторизирани магазини? 

Странно. И доста нелогично. Разбира се, всеки самостоятелен търговец има правото да регулира крайната продажна цена, но да намали три пъти цената ни се струва крайно неадекватно решение. Вероятно става дума за реплика, която си струва жълтите стотинки, на които се продава. Отново Ви съветваме да си отваряте очите на четири при подобни светкавично ниски намаления. 

В днешни дни е изключително трудно човек да намери наистина качествени дрехи, спортни стоки или каквото и да било. Истината е, че масата е фокусирана върху количество, не качество и това, разбира се, е проблем за крайния потребител. Понякога дори ниската цена на дадения артикул не е водещ мотиватор ако не може да предложи елементарно качество. Друга не по-малко вярна истина е, че доста търговци и уж оторизирани магазини предлагат доста нискокачествени “маркови стоки”, които дори отдалеч изглеждат фалшиви.

Спортни стоки онлайн: откъде да пазарувате? 

Ако си търсите коректен магазин за спортни стоки на най-желаните и търсени марки в спортната ниша, препоръчваме Ви да разгледате на denisport.net – оторизиран онлайн магазин за оригинални спортни стоки. Тук ще намерите не само страхотно изобилие от достъпни и актуални спортни артикули, но и ще се насладите на приятно пазаруване благодарение на леката навигация на сайта. Всеки потребил може лесно да се ориентира, разглеждайки отделните категории. Благодарим Ви, че останахте с нас до края и Ви очакваме! ☺ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *