Skip to content

Новата Nokia C2-06 Touch and Type с две сим карти

В днешното забързано и натоварено ежедневие, всеки би искал няколко минути в които спокойно да разпусне. С новата Nokia C2-06 Touch and Type забавленията са на едно докосване разстояние. Вземайки си този телефон вие получавате бърз достъп до всички социални мрежи, като Facebook и други, имейли и много други приложения. Nokia C2-06 е един забавен и полезен телефон, с който сега ще се запознаем.

Nokia C2-06 е изработен от висококачествени материали, съвременен дизайн, и стилни цветове. Лесно можете да го използвате, като разглеждате уебсайтове, снимки и музикални предложения на 2.6 инчовия екран.Също така телефонът разполага с приплъзваща се клавиатура, която може да се използва за бързо и безпроблемно написване на текст.

Едно от най-важните качества на телефона е, че разполага с две две SIM карти и лесно преминаване между тях. Можете да намалите разходите си за обаждания, като сменяте двете SIM картите. Като използвате лесния за смяна слот, можете спокойно да държите едната карта в телефона и да избирате една от няколкото карти.

Телефонът Nokia C2-06 разполага със сензорен екран и клавиатура. С едно докосване до екрана можете да разглеждате всички приложения, снимки и да сърфирате в мрежата. Дисплеят е 2.6’’ QVGA и е удобен за гледане на жидео клипове и сникми. Апаратът е удобен за ползване и със своите размери. Големината му е 103 x 51,4 x 17 мм, а големината заедно с батерията е 115 г. Размерът на екрана е 2.6 инча с 240 X 320 QVGA резолюция и до 65,536 цвята.

Трябва да се отбележи, че сензорният екран е устойчив. Nokia C2-06 работи с литиево -йонна батерия BL-5С 1020 mAh, която дава възможност до 5 часа време в режим на разговор и 400 часа време в режим на готовност. Вътрешната памет на телефона е 10 МВ, апаратът разполага и със слот за външна памет MicroSD, като при това не е нужно да се изключва телефона, аз да се смени.

Nokia C2-06 раполага с 2- мегапикселова камера , както и пълноекранен визьор, който можете да контролирате чрез докосване. Поддържа JPEG файлове и до четирикратно увеличение на изображенията. Може да се използва самоснимачка както и опция за видеозаснемане. Апаратът разполага и със стандартните МР3 плеър и FM радио. Не трябва да се забравя и Еко профилът , който се поддържа от Nokia C2-06., част от която е напомняне за изваждане от контакта на зарядното.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *