Нов сайт за кърти, чисти извозва

March 3, 2011 at 11:37

Ще публикувам тук една статия за един нов мой сайт. Преди няколко месеца, когато пуснаха безплатните eu домейни реших да си запазя домейна – kyrti.eu 🙂 който разбира се, както се очаква ще се бори за нишата кърти, чисти, извозва. Какво ще къртя и ще чистя и ще извозвам – не знам! 🙂 Важното е да става шоу.

Целата ми е първоначално топ 10, после ще видим! Гледам бая народ се е събрал там, бая маймуни. И adwords хич не е малко.

Към момента сайта изобщо не е готов, но реших да го пусна да се индексира – може и да е грешка, може и да не е. Има някаква начална страница по която може да се добави и още малко текст – но да стои така, искам да видя какво ще стане.

Преди време бях писал в блога си статия за къртачните сайтове в която съм добавил линк и към моя сайт. Просто искам да проследя ефект – линк в стара статия – ще има ли ефект или няма да има. Освен нея линк ще получи и от тук. Станаха 3 линка – да видим! 🙂

Изготвил съм си някакви груби планове какво да правя, но ми се струва, че трябва да подходя по-сериозно към нещата. Може би трябва план, или това което специалистите наричан SEM. Кое, как, кога и т.н.

Идеята – няма да инвестирам нито лев в този сайт – ако го направя, значи съм успял без никакви средства. То аз и досега не съм инвестирал средства в каквото и да е – камо ли за купуване на линкове.

Ще трябва някаква специална литература да се търси – трудно ми е да пиша на тема за къртене. Поне за в началото – колкото да се добавят смислени статии и по сателитите, които пък да бъдат добавяни по социалки. Смятам, че ако минат 4-5 месеца и сайта няма лоша история, мога тогава да включа агрегатора. Но в началото – не!