Skip to content

Нов сайт за кърти, чисти извозва

Ще публикувам тук една статия за един нов мой сайт. Преди няколко месеца, когато пуснаха безплатните eu домейни реших да си запазя домейна – kyrti.eu 🙂 който разбира се, както се очаква ще се бори за нишата кърти, чисти, извозва. Какво ще къртя и ще чистя и ще извозвам – не знам! 🙂 Важното е да става шоу.

Целата ми е първоначално топ 10, после ще видим! Гледам бая народ се е събрал там, бая маймуни. И adwords хич не е малко.

Към момента сайта изобщо не е готов, но реших да го пусна да се индексира – може и да е грешка, може и да не е. Има някаква начална страница по която може да се добави и още малко текст – но да стои така, искам да видя какво ще стане.

Преди време бях писал в блога си статия за къртачните сайтове в която съм добавил линк и към моя сайт. Просто искам да проследя ефект – линк в стара статия – ще има ли ефект или няма да има. Освен нея линк ще получи и от тук. Станаха 3 линка – да видим! 🙂

Изготвил съм си някакви груби планове какво да правя, но ми се струва, че трябва да подходя по-сериозно към нещата. Може би трябва план, или това което специалистите наричан SEM. Кое, как, кога и т.н.

Идеята – няма да инвестирам нито лев в този сайт – ако го направя, значи съм успял без никакви средства. То аз и досега не съм инвестирал средства в каквото и да е – камо ли за купуване на линкове.

Ще трябва някаква специална литература да се търси – трудно ми е да пиша на тема за къртене. Поне за в началото – колкото да се добавят смислени статии и по сателитите, които пък да бъдат добавяни по социалки. Смятам, че ако минат 4-5 месеца и сайта няма лоша история, мога тогава да включа агрегатора. Но в началото – не!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *