Skip to content

Nokia 700 най-компактният смартфон

Най-компактният от всички съществуващи смартфони.

Вие ще бъдете изумени от невероятната лекота на ултратънкия телефон с тъчскрийн. Nokia 700 не само стои удобно в дланта на ръката ви, но се побира лесно в джоб или в чанта. Неговият вид е безупречен: от едната страна – полиран метал, а от другата – огледално-гладко стъкло. В допълнение, дисплеят Clear Black AMOLED осигурява отлична видимост дори и на открито.

Всичко необходимо е на десктопа. Свеж дизайн и до шест работни плота с бърз достъп до всички важни функции, включително и възможността за общуване с приятели. Можете да изпращате и преглеждате съобщения на Facebook, да слушате музика и още много неща. И как ще изглежда всичко това – вие си решавате. Сменяте си тапета, поставяте любимите си приложения. За достъп до електронната поща и радиото, можете да добавите много нови джаджи – мини приложения, които се управляват директно от работния плот.

NFC: Докоснете, разрешете достъп, влезте

NFC функцията ви позволява лесно да споделяте съдържание и да свързвате устройства без жици. Достатъчно е да се приближат един до друг телефони с поддръжка на NFC за да изпратите на приятеля си перфектната снимка или видео. С NFC функция можете да свържете множество телефони, за да играете мултиплейър игри, като Angry Birds Magic. Или незабавно да свържете всички аксесоари, обозначени с NFC функция, като Nokia Play 360°. Само с едно докосване и всичко е готово.

Винаги актуална

Поддържайте връзка – няма нищо по-лесно: всичко, което ви трябва е готово за употреба и винаги ви е под ръка. Новата джаджа ви позволява да преглеждате електронната си поща, пощенската кутия със съобщения е на вашия десктоп – едно докосване на пощата е достатъчно, за да прочетете писмото или да да го изпратите. Приложението за социални мрежа ви позволява да четете в лентата с актуални емисии и да сте в час с новостите без отваряте допълнителни приложения.

Най-добрите приложения

Много популярни приложения вече са инсталирани на Nokia 700 – например, приложения за Facebook и Twitter, бизнес приложения, карти и още много други. Но това е само началото. Магазинът предлага широка гама от продукти – от приложения за пътуване, до софтуер за обмен на съобщения и игри. Нови приложения се появяват в магазините всеки ден. С тези приложения, животът става малко по-добър, малко по-лесен и много по-забавен.

Намерете нови места и споделяйте географска информация

Благодарение на Nokia Maps, винаги знаем какво точно се случва. С Nokia Maps вие веднага ще намерите най-добрите в града кафенета, магазини, театри и много други неща. Ще имате достъп до милиони съоръжения по целия свят с експертни препоръки от TripAdvisor и Lonely Planet, както и оценки и коментари. Освен това, смартфон Nokia 700 е оборудван с навигация за пешеходци и автомобили с гласов водач стъпка по стъпка, която е достъпна за целия живот на устройството.

Малък по размер, но от голямо значение за околната среда
Малката вещ може да има голямо влияние. Nokia 700 е най-екологичният от всички апарати Nokia, и от всички гледни точки. Апаратът е направен от високо качествени, екологично чисти материали и има ефективно потребление на енергия. Различните компоненти на един смартфон си взаимодействат един с друг, за да се намали потреблението на енергия: като например, енергийно ефективния OLED дисплей.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *