Skip to content

Нещо повече за климатиците

Когато става въпрос за климатици, всеки би могъл да изрази мнение по темата и да сподели лични впечатления. Дори и все още да не сте оборудвали дома си с тези уреди, при всички положения сте пребивали в помещения, които се отопляват или охлаждат, посредством климатици и климатични системи. Свикнали сме да мислим, че основно климатиците са стенни, но всъщност по начина си на монтаж и по-точно по мястото, където те могат да бъдат поставени, климатиците се делят на няколко вида. Това са климатици стенен тип, подов тип, канален тип, таванен и касетъчен тип.

Най-разпространени са тези от таванния тип, затова често при мисълта за климатик в съзнанието ни изниква точно този вид климатици. Те се монтират на тавана на различни видове помещения. Така също съществува възможност за монтаж на стената в близост до тавана.

Марките климатици, които са доста предпочитани днес са климатик Fujitsu и Осака. Клиентите търсят качествини и дълготрайни уреди, които съчетават функционалност, притежават висок енергиен клас и достатъчно екстри.

За повече информация и покупка на климатик от най-ново поколение може да се обърнете към фирма Булклима, която е водеща за нашия пазар в областта на внос, сервиз и търговия с климатици.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *