Skip to content

Най-гледаният сериал Листопад се завръща

Съвсем скоро започва продължението на може би най-интересния турски сериал Листопад. След плеядата от интересни сериали като Забраненият плод, Златната Клетка, Малки тайни следва и продължението на Листопад. Той е създаден по мотиви от романа Чучулигата на Решад Нури. Лично аз не съм чел самата книга, но самият турски сериал ми допадна много. Много поучителен и със много скрит смисъл той грабва своите почитатели. А те не са никак малко.

Почитателите на турските сериали са многобройни, от различни възрасти, пол и религия. Независимо от това има и много недоброжелатели, които ги оплюват дали защото не ги харесват, може би изпитват някакви религиозни предразсъдъци или просто завиждат на таланта на турските актьори и режисьори. На този въпрос може да дадете отговор и сами.

Обсъждайки самия сериал Листопад ми направи впечатление, че хората помнят турският сериал и говорят за него с много топли чувства и се възхищават на сюжета и на сериала като цяло. И как иначе в него участват все известни актьори и актриси, които са се доказали многократно в своята професия.

А сега нека си припомним самия сериал накратко. Главният герой е Али Раза. Той е околийски управител и с голям авторитет сред колегите си. Неговото семейство е многобройно. Съпругата му Хайрие е негова съпруга и опора във всичко. Те имат четири дъщери и един син. Шефкет, Фикрет Айше Неджля и Лейля са гордостта на Али Ръза. Те са много задружно и сплотено семейство. Но съдбата е решила да си прави шеги с тях и им е предложила много сериозни изпитания. Дали сплотеното семейство ще се справи с превратностите на живота предстои да разберем. Сюжетът е много заплетен няма да ми стигне времето да се впусна в подробности и да обясня сложните взаимоотношения между нашите герои. Като цяло Шевкет се омъжва за неподходяща жена на име Ферхунде. Много зла и подла никой не я харесва.

От друга страна пък двете сестри Лейля и Неджля се влюбват в един и същ мъж на име Оууз . Ще видим как две близки сестри стават врагове само защото е намесен мъж. Фикрет в един момент  неиздържа на напрежението и се омъжва за непознат мъж  на име Такхсин. Но не това е проблемът. Истинското зло е свекървата Джеврие. Освен тези ситуации и герои има и други, които запълват турският сериал и го превръщат в един от най-гледаните турски сериали до момента. Това не са някакви статистики прочетени от някъде, а лични наблюдения и разговори със хора гледащи турски сериали онлайн и не само.

И понеже хората са забързани и ангажирани и не винаги можем да гледаме любимия си Листопад може да го направите от Сериали.com или Листопад.com

От около половин година насам, безпорен хит е сериалът Пепел от Рози. Този сериал стана още по-добър от всички други, които сме гледали до момента по телевизията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *