Skip to content

Можете ли сами да се занимавате с реализирането на доставките

  • by
Онлайн пазаруване

Звучи забавно да се посветите на онлайн магазин, тъй като това винаги е едно голямо предизвикателство, изпълнено с всякакви неочаквани трудности. Но какво по-хубаво от това да знаете, че някъде там има един доволен клиент, който ще е щастлив от това, че е пазарувал при вас?

Ако в начален етап за вас може ангажирането с продажбите да е вълнуващ момент и да ви е приятно да се занимавате с това с голямо удоволствие и ентусиазъм, то с развитието на бизнеса и с увеличаването на поръчките този момент може би ще започне да ви се струва все по-малко интересен, а задачата ще започне да ви тежи.

Какво ще стане ако решим да поемаме поръчките сами

Ако решите вие сами да обслужвате собствените си поръчки, независимо дали еднолично или с екип, рискувате две основни неща:

  • Ако работите с екип, недостатъкът е, че ще трябва да плащате изключително много пари за да поддържате персонал. Само заплатите са достатъчни за да ви накарат да е замислите, а освен това има и осигуровки и още куп други разходи;
  • Ако работите еднолично, няма да имате разходи за да поддържате служители във вашия бизнес, но за сметка на това, ще получите бърнаут от работа, освен ако не обслужвате по едва няколко потребителя на ден;

Фулфилмънта може сериозно да ви облекчи

Какво става след като поръчката бъде направена е въпрос, чийто отговор ще научите по трудния начин, освен ако не потърсите помощ за своята дейност. Вашият артикул ще премине през различни етапи преди да достигне до ръцете на клиентите.

Всичко това са въпроси, с които не е нужно да се занимавате вие. Ако ангажирате фирма за фулфилмънт услуги, те ще съхраняват вашите продукти, ще ги опаковат и ще ги доставят когато и където трябва. И всичко това ще направят много по-бързо от вас.

Фирмите за фулфилмънт (можете да разгледате предложенията на BigArena.net) могат да ви помогнат да разраснете своя бизнес, тъй като ще ви позволят да обслужвате много повече клиенти.

Таксите за тази услуга са малки и най-често се налагат на брой обслужени клиенти, така че няма да бъдете затруднени, нито пък ще трябва да плащате за нещо, което не ви е нужно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *