Skip to content

Моята история и защо ми се наложи да взема кредит

море

Здравейте, казвам се Димитър Александров от гр.София и искам да ви разкажа моята история:

Не беше планирано, не беше изобщо в сметките за този месец, но се наложи. Какво да направя, просто това беше единсвеният ми шанс да видя морето тази година. Миналото лято въздишах над учебниците – трябваше да се дипломирам, почивката беше мираж. После цяла зима боледувах, защото слънцето не ме видя и не събрах топлинка от него, за да се топля в мразовитите дни.

море
Обадиха ми се приятели от детските години; живеят на запад от години, уредиха се добре и си идват в България само за ваканции и празници. Хайде, казват, да отидем до морето за няколко дни. Ами сега?! Цялото ми същество крещеше, че има нужда от нежните ласки на морето, от палавите лъчи на слънцето, морският бриз да роши косите ми, но… Заплатата на млад експерт не ми позволява да се глезя. Да не кажа, че едва скривам по някой лев, за да мога да изляза някъде веднъж в месеца и да потанцувам.
От друга страна в офиса лятото е страшна скука – сякаш светът е на пауза и единственото нещо, което се случва е някой заблуден клиент да се обади да търси колегите, които един през друг излизат в отпуски. Казах си, че сега е моментът да замина, иначе ще трябва да чакам следващото лято, за да видя морето. Знаех, че няма да има проблем да ползвам няколко дни отпуск. Единственият проблем е, че нямам достатъчно пари.
Седях в офиса и мрачно преглеждах новините по света и у нас, колкото да се разведря от факта, че за пореден път ще трябва да направя компромис с щастието си, за да мога да платя наема… Положението беше много неприятно.
И изведнъж както разсеяно кликах по новинарските сайтове, пред мен се появи решението. Реклама на Кредисимо привлече вниманието ми. Отворих сайта им, за да науча какви са условията и как мога да получа бърз кредит, с който да замина на желаната ваканция.
Много интересно беше, че веднага се отвори диалогов прозорец и служител от Кредисимо очакваше всичките ми въпроси. Взех решението си изключително бързо, защото получих компетентна подкрепа и отговор на всички въпроси, които поставих. До вечерта не просто бях одобрена, а и получих парите. Всичко това само след кратко попълване на форма в сайта и срещу лична карта, без усложнения и при изключително изгодни условия.
На другия ден заминах за морето, но това е една друга история…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *