Skip to content

Модни грешки, които не трябва да си позволяваме!

kapere
kapere

Мода, мода и пак мода! Кой е казал, че в модата не може да е щура!? Можем да съчетаваме цветове и кройки, които на пръв поглед не си отиват, но вола когато ги сложим на себе си… уникат! Модата е това, което ни стой добре. Доста от нас не се съобразяват с това правило и правим грешки. Има няколко правила в модата, който не трябва да нарушаваме.

Носете дрехи и обувки, по мярка!

По-тясната дреха, която носим няма да ни направи по- слаби, а напротив ще изпъкнат недостатъците ни още повече! Сакото трябва да е точният размер, за да имаме свобода на движение и да се чувстваме хем елегантни, хем удобно. О да, тези обувки са уникални, модерни но крачето ни е по голямо…няма нужда да си купуваме нещо с което ще изглеждаме тип „куцо крак щъркел”. Модерно е да се движим с удобни обувки като газела.

Модерен е собственият стил

Модни грешки тук можем да допуснем в дизайнерските дрехи. Ако сме се влюбили в дадена марка или дизайнер и носим дрехите му от глава до пети ще изглеждаме, като кукла от витрина или пък подвижна реклама. Важно е сами да създаваме модата, стилът и чарът на дрехите! Как ли!? Много лесно носете това в което изглеждате най-добре, експериментирайте с цветовете и кройките, докато не намерите идеалната визия.

Не подражавайте на никого!

Дрехите, обувките , че даже и прическата трябва да носят вашият отпечатък. Създайте си собствен стайлинг , небъдете клонинг на някой друг!

Вижте повече тук http://kapere.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *