Skip to content

Метрополис с клуб в София

След близо 10 години лидерство в промотирането на най-големите и запомнящи се електронни партита в страната, родната Dance институция Метрополис отваря свой собствен клуб в гр. София.

Разположен в НДК с вход откъм подлеза на фонтаните на ниво “-1 (минус едно)”, новият нощен клуб “Element” има амбиция да стане привлекателно място за  десетките хиляди почитатели на електронната музика. Затова именно денс феновете станаха негови кръщелници, след покана от официалната Facebook-фен страница на Метрополис в края на месец януари.

“София се нуждаеше от сериозен нощен клуб – най-големият за електронна и денс музика в София. “Елемент” е направен изцяло за партита, a и ние като диджеи искахме най-после да пускаме парчета в клуб, който има истински голям дансинг за забавление”  казва  DJ Ясен Петров. “Mногогодишният ни опит като промоутъри ни е срещал с много известни имена от международната денс сцена заслужаващи да се чуят от феновете, които просто не можем да вместим в няколкото огромни евента на година, които правим и ще продължим да правим още дълги години под марката Метрополис.” – добавя DJ Стивън. Смърфа заключва: “Всяка божа сутрин, когато след яко парти акумулирало толкова положителни емоции и усмивки, трябваше да прибираме в някакви кашони построеното за една вечер ни ставаше много тъжно. Днес, близо 10 години по-късно си казахме на глас, че това, което всеки таеше в себе си – Време е за нашия нов денс клуб!”

Стивън, DJ Смърфа и DJ Ясен Петров потвърдиха новата дата за Умек Дей – 21 февруари. Словенският топ DJ пропусна последното изданиe на Бaл в Бялото, но успя да вмъкне град София в натоварения си календар и официално ще открие новия клуб Еlement следващата събота.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *