Skip to content

Малки Тайни – сериал по bTV

Малки Тайни е името на новият турски сериал по bTV. Той вече за завъртя по родната ни телевизия и честно казано не знам дали се е харесал на повечето зрители. На мен не.

Въпреки всичко трябва да си напрегна пишман копирайтърското си мозъче и да сътворя някакъв текст, релевантен на Малки Тайни…

Всъщност фразата “малки тайни” май беше слогана на Маги. Да, същата онази фирма с бульоните и подправките. Защо ли ми се струва, че в скоро време Маги трябва да си сменят този слоган. Защото Интернет е на път да бъде залят от спам с името малки тайни.

Казахме, че Малки Тайни е нов турски сериал. Друго какво знаем за него? Знаем, че Малки Тайни ще се излъчва по bTV, знаем, че ще се излъчва от понеделник до срява в прайм-тайма. Друго какво знаем за тази турска сапунка? Може би почти нищо.

Но… продължаваме нататък с текста.

Малки Тайни ще грабне вниманието на зрителите. Това се дължи на факта, че няма турски сериал, който да се излъчва в прайм-тайма на телевизията и да не стане хитов и гледан. Но сега – нека си измисля една кратка турска историйка, която по някакъв начин да е релевантна на фразата Малки Тайни.

Али Раза живееше с многобройното си семейство в една голяма къща. Сплотено и задружно – ден след ден, лъжа след лъжа в сериала Малки Тайни ще ставаме свидетели как това семейства се разпада. Същински Листопад.

Комшията на Али Раза, който живее на съседната улица се казва Аднан. Възрастен мъж с афинитет към млади и сексапилни жени. А жена му – млада и перверзна, която се люби с племенника му, се казва Бихтер.

Бихтер си падаше по богати и възрастни мъже. Тя беше хвърлила око и на Али Раза, но старата баба Джебрие не я гледаше с добри очи и я подозираше.

В сериала Малки Тайни освен изневерите и предателствата ще станем свидетели и на пламенна и забранена любов. Сериалът ще ни изпълни със страст, страх и желание да гледаме всеки следващ епизод.

Заповядайте да гледате сериала с нас: малкитайни.blogspot.com

Не пропускайте да гледате и новият турски сериал Пепел от Рози. Той ще заплени сърцата ви и ще ви накара да го гледате всеки ден. Официална страница: пепелотрози.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *