Skip to content

Лубрикантът – вълшебната съставка във всяка секс история

Лубриканти за секс

Наблюденията на специалистите сочат, че светът най-сетне започва да оценява приноса на лубриканта за повишаване на качеството на сексуалния им живот. Не е тайна за никого, че масовият човек страда от системна незадоволеност и на този проблем сякаш нарочно не се обръща внимание.

Случвало ли ти се е да се събереш с приятелките си и всяка една от тях да разказва за това как са преживели поне по една уникална вечер през последната седмица. Що за излагация е това?

Усещането е за едно жестоко смазване, породено от поредната вечер, носеща забрава и самота. Как дори за едно самозадоволяване не можеш да споделиш?

Спри да се самообвиняваш, защото грешката далеч не е в теб и е крайно време да спреш да търсиш проблемът вътре в теб. Да, там проблем няма, но има решение и финалният срок за неговото намиране идва – зависи от теб.

Пробвай нещо ново

След като вече разбрахме с какво трябва да започнеш, то ето с коя стъпка трябва да продължиш. Второто нещо, до което задължително да прибегнеш, е да посетиш онлайн секс шоп Sexo.bg.

Там ще намериш огромно, но добре селектирано разнообразие от секс продукти и играчки. За играчките най-вероятно си чела и друг път – днес ще ти разкрием тайните на продуктите, които се предлагат в Интернет магазина и в частност лубрикантът.

Що е то лубрикант и какво ново ще ти донесе

Тази невероятна течност, появила се на бял свят, единствено за да повиши нивото на твоята задоволеност… за разлика от мъжа ти. Позволи на тялото ти да се докосне до нещо, което никога няма да иска да забрави.

Бъди кралица, имаща властта да раздава команди за това в кой ден от колко се нуждае. Лубрикантът просто ще свърши останалото.

Като стана въпрос за „свърши“

Погрижи се любимият ти лубрикант никога да не свършва. Сдобий се с достатъчно голяма разфасовка или още по-добре – купи повече бройки, за да се запасиш с гориво за твоите фантазии.

След като задържиш високото темпо за достатъчен период от време, неусетно ще започнеш да сияеш по такъв начин, че трудно ще скриваш усмивката си. А тя ще блести по такъв начин, че на следващата среща с приятелки ще засенчиш всички със сексуалната ти история.

Нека все пак не забравяме мъжете

Ало, мъжете ли са? Обажда се Sexo.bg с много голямо разнообразие от идеи, с които можете да удовлетворите нежната си половинка по начин, по който не само тя ще бъде очарована, но ще ви вкара в главна роля в нейните истории пред приятелките ѝ.

Бъдете мачо и не се бавете с поръчката на новия лубрикант, за който се сигурни, че ще я приземи на ниво, в което да бъде изцяло ваша. Удовлетворена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *