Skip to content

Любимите ми пет разкрасяващи процедури

разкрасяващи процедуриРеших да споделя, кои са любимите ми разкрасяващи процедури, които си позволявам да посещавам по-редовно. Аз не съм, като мнозинството жени кибичещи по цял ден в салона за красота, но въпреки всички си имам някои неща на сърцето ми. Нека ви ги покажа в следващите няколко точки:

1. Масаж – винаги когато имам финансовата възможност ходя на масаж, защото последният ми помага да се отпусна след тежък и изтощителен труд. Веднага след процедурата се чувствам заредена за нови подвизи в личен и професионален аспект.

2. Маска за лице – използвам я, понеже мнозинството споделя, че имам хубаво и чисто лице. Колкото и нескромно да звучи, аз самата смятам лицето си за чудесно и заради това залагам на разкрасителни действия включващи тонизиране, ексфолиране, овлажняване и прочие.

3. Избелване на зъби – като повечето пушачка, така и аз плащам за избелващи процедури. Не е приятно да гледаш младо (и хубаво) момиче, пък с жълти зъби. Ето защо просто не мога да прескоча и това, хайде да го наречем удоволствие в живота.

4. СПА център – топлата минерална вода ми влияе доста положително и обикновено лятото посещавам Велинград, където си взимам стая в някой хотел със СПА. Това е едно от малкото ми разнообразия, но го правя често.

5. Козметичен салон – ползвам умерено. Повечето разкрасяващи процедури правя лично пред огледалото, но когато ми се наложи професионална помощ, не се колебая нито за миг. Що се касае до фризьорката ми, нея посещавам по-често, тъй като харесвам различните видове прически.

Общо взето това са глезотиите ми. Спокойно мога да кажа, че сравнение с приятелките ми съм бонбон, тъй като те си падат още по ботокс, кални бани, маникюр и педикюр, обвиване и какви ли не чудеса. Погледнато реално предпочитам, да спестя някой лев за моренце или планинарска хижа пред това да хвърлям парите си за всяка новост в областта на красотата.

Можете също да прочетете и статията на Теодора Спасова – 5 причини да поддържате млада и красива кожа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *