Skip to content

Лесен кетъринг за домашно парти

 

Кетъринг
Кетъринг

Ако имате повод скоро – може би рожденият ви ден наближава, или пък нямате повод, но просто искате да се съберете с приятели, защото имате голям тераса или може би цял покрив, а и времето е вече хубаво. Ами каква по-добре причина за организиране на малко събиране вкъщи, както и идеален повод да проявите своята креативност. Най-важните елементи на всяко добро парти са музиката, питиета и, разбира се, храната! Аз лично винаги залагам на познатата практика – всеки да си носи каквото му се пие. Това е най-лесното решение и най-евтиното в крайна сметка.

Като добра домакиня обаче винаги се опитвам да осигуря поне нещо вкусно за хапване. Тъй като не съм от най-добрите в кухнята, пък и нямам много време, се ориентирам към по-лесни варианти. Трябва да е нещо полуготово, което да не изисква големи усилия от моя страна или пък напълно готово – за да няма въобще никаква опасност. Добър вариант, които се харесва на всички, са суши сетовете, мини бъргерите или пък различни видове хапки. Изключително лесно се получава с ползването на кетъринги фирми, които директно доставят храната до дома. Дори да не е специализирана кетъринг фирма, има доста ресторанти, които предлагат подходяща храна. В България има няколко опции за поръчване на храна онлайн. Една от компаниите, която доби доста популярност в последно време е foodpanda. Мои приятели, които са ги изпробвали вече, имат доста позитивни отзиви. Така че е един вариант, с който да осигурите вкусен кетъринг за вашите гости.

Разбира се, винаги е хубаво, ако подготвите някакви интересни игри или занимания за вашите гости. Но все пак не забравяйте, че това е парти и повечето хора не са дошли с цел да играят на асоциации цял вечер. Така че ако заложите повече на храната, мисля, че ще имате достатъчно добри отзиви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *