Skip to content

Козметика за лице с подхранващ, тонизиращ и анти-ейдж ефект

С напредване на възрастта, кожата при мъжете и жените започва да губи своята еластичност и се отпуска. Ако искате да забавите този процес е добре да си изградите няколко здравословни навика – диета, тренировки и професионална козметика за лице. Намалете консумацията на определени храни и консумирайте само такива, които са богати на витамини и хранителни вещества. Започнете да тренирате, тъй като високият тонус е полезен както за цялостното здраве на човек, така и за правилното кръвообращение в клетките. Професионалната козметика за лице и тяло със своите висококачествени съставки, ще възпрепятства образуването на бръчки, които предизвикват паника в представителките на нежния пол. Жените са много по-раздразнителни що се отнася до тези природни промени в сравнение с мъжете, защото за представителите на силния пол има разбиране, че “по-зрелия” образ е по-обаятелен на женската половина, а увисването при женската кожа е белег на остаряването и загуба на красивата им външност.

Всеки човек е запознат с факта, че физическите упражнения са полезни за здравето ни, тъй като стимулират кръвообращението в организма, регулират теглото, а също и стягат кожата. Всекидневната активност на мускулите на лицето и шията, само за няколко минути дневно ще възвърнат младежкия вид на вашата кожа. За да подсилите действието на упражненията можете да ползвате и серията професионална козметика Multybalance на Jean d’Arcel cosmetique, която разполага със забележително антиейдж влияние върху кожата. Фитохормоните от ирис са може би най-важната съставка, от която се произвежда тази серия. Всички продукти са с богато съдържание на съставки, които доставят на кожата необходимите й вещества. Активно подсилват и възобновяват клетките, а състаряването на кожата е забавено. Комбинацията от висококачествените субстанции от фитохормони усъвършенстват вида на кожата, контура на лицето и ликвидират бръчките. Кремовете от тази серия видимо подхранват кожата, хидратират я и стимулират отделянето на колаген от клетките. Това е веществото, което прави кожата еластична и устойчива на неблагоприятните външни въздействия.

Не позволявайте кожата ви да загуби своята еластичност и хидратация, но ако това се случи използвайте висококачествената козметика за лице на Jean d’Arcel cosmetique и само след няколко дни кожата ви ще бъде с кадифена мекота.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *