Skip to content

Козметика за лице подходяща за тъмните кръгове около очите

Тъмните кръгове под очите са едни от най-големите опасения за жените от всички възрасти и дори за някои мъже. Кръгове под очите се създават илюзия за уморен и изтощен външен вид, а появилите се фини линии и бръчки състаряват външния вид още повече.

За щастие, има различни начини благодарение на които можете да прикриете или да се отървете от тези неприятни белези на времето. Правилната грижа и козметика за лице са най-добрия начин да се справите с всичко това. Но първо, преди да предприемете каквито и да е мерки трябва да знаете, какво причинява тъмните кръгове под очите ви.

Каква е причината за тъмните кръгове под очите?

Преди да вземе решение как да се погрижите за вашите очи и тъмните кръгове около тях, трябва да откриете източника на проблема или причините, поради които цвета на кожата около очите се променя. По-тъмната кожа под и около очите ви могат да възникнат в следствие на редица причини, включително болести, липса на сън, алергии, а също и наследствени. Тъмните кръгове са подобни на разширени вени, тъй като те могат да се дължат на наследствени черти. Промяна на цвета се получава, когато кръвта преминава през големите вени, близо до повърхността на кожата. Ако кожата ви е по-бяла, промяна на цвета е по-забележим и вашите кръгове са по-тъмни.

Алергии

Ако започнете да докосвате очите си по-често в следствие на по-малко сън, вие сами можете да си причините тъмни кръгове около очите само като ги търкате. Дразненето на очите или запушването на носа, често са следствие от липсата на сън, както и алергиите от домашен любимец, пчелен прашец или прах. Хубавото в случая е, че лесно можете да се справите с тъмните кръгове като използвате професионална козметика за лице. Много козметични производители предлагат на пазара различни серии козметика за околоочния контур, която активно се бори с фините линии, бръчките и тъмните кръгове под очите. Ако имате алергии към домашни любимци или прах е добре да се консултирате с вашия дерматолог, а също така и да отстраните дразнещите алергени от дома си. Здравословният начин на живот, правилната грижа и козметика за лице ще ви помогнат да премахнете тъмните кръгове, така че лицето ви отново да бъде свежо и красиво.

В лицето на продуктите от http://www.jeandarcel.bg/ ще намерите силен съюзник в борбата с несъвършенствата по кожата ви и неблагоприятните атмосферни условия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *