Skip to content

Колко ще ми струва застраховка гражданска отговорност?

Вероятно всеки втори гражданин на страната ни се вълнува от този въпрос. Все пак повечето домакинства притежават поне един автомобил или друго моторно превозно средство и без съмнение, след като го ползват задължително трябва да сключат застраховка гражданска отговорност.

Вие може да използвате удобните калкулатори в сайтовете на застрахователни фирми и др. По този начин бързо можете да сравните цените на застраховката при различни застрахователни компании и да решите коя е най-изгодна за вас. Разбира се повечето от нас търсят най-евтината възможна застраховка, за да не натоварват бюджета си с нови разходи, но трябва да знаете, че цените се формират на база на вида превозно средство и обема на двигателя на колата, като най-общо може да се разделят на коли от 1800 кубика, коли с двигатели  1800-2500 кубика и последните са коли с двигатели повече от 2500 кубика.

Когато става въпрос за застраховки, всичко е въпрос на избор и добро желание от страна на клиента, но в случая със застраховка гражданска отговорност, която както вече споменахме, е задължителна, нещата са по-различни, защото вие трябва при всички случаи всяка година да я сключвате и то в определен срок. Тук особено удобно е онлайн застраховането, чрез което действително можете да спестите време.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *