Skip to content

Кърти, чисти и извозва в София и страната

Кърти.ком е фирма с традиции, занимаваща се професионално в областта на услугите от сферата “кърти чисти извозва”. Нашата фирма предлага целия цикъл от услуги (кърти, чисти, извозва) на територията на София и повечето от големите градове в страната.

Фирмата борави с пълен набор от професионална къртачна техника, благодарение на която можем да отговорим на всички предизвикателства за къртене и пробиване. Работим с пълен комплект приспособления за къртене и няколко вида камиони за извозване на отпадни строителни материали. Kъртим с най-съвременни машини за къртене с марка Bosch.

Правим всичко по силите си да поддържаме нашето оборудване за къртене и извозване в тенденция с най-новите стандарти и изисквания в Европа. Спазваме правилата за обезопасяване на нашите къртачи. Te са обучени специалисти и са с дългогодишен опит в услугите по пробиване и къртене. Всички къртачи са напълно осигурени и компанията поема всички нужни застраховки.

Екипите ни са обучени за къртене и разрушаване в сложни ситуации, на неудобни места и в екстремни условия. Поради това ние можем да посрещнем всяко едно предизвикателство , което има общо с дейностите: “кърти чисти извозва”, събаряне на сгради, разрушаване, къртене на бетон, демонтаж на стари конструкции и всичко друго свързано с къртачните услуги. Ние сме първата и най-голяма фирма за “кърти чисти извозва” услуги в страната. Може да се разчита на нас! За повече информация посетете нашия сайт

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *