Skip to content

Какво трябва да знаете, за да получите бърз паричен заем при изгодни условия

Всички имаме нужда от пари в един или друг момент от живота си. И ако се съди по броя на българите, които са готови да теглят заем, за да получат бързи пари, такава нужда възниква много по-често, отколкото обикновено се говори.

Ако има търсене, ще има и предлагане. И така се случи: днес повече от 1000 компании за бързо кредитиране успешно съжителстват на пазара на микрофинансиране в страната, а нови офиси, предоставящи незабавни заеми, се отварят буквално на всеки ъгъл.

Общи условия, правила и изисквания за кредитополучатели, които искат да получат заем за бързи пари

Кредит, издаден за всякакви цели само срещу лична карта/паспорт.

– размерът на заема може да варира ;

– срокът на кредита може да се определи с точност до 1 ден – от 7 до 35 дни;

– лихвите по заема е 2,2% за всеки ден на използване на парите.

– погасяването се извършва наведнъж чрез изплащане на цялата сума на дълга.

Ако имате спешна нужда от пари: На кого и при какви условия да се доверите

Журналистите разбраха какво трябва да знаете, преди да вземете бърз паричен заем и как да не станете жертва на недобросъвестни кредитори.

Реклами „Кредити в брой, без отчет за приходите, решение в рамките на един ден“ изпълниха рекламното пространство в метрото, залепиха крайпътни стълбове, изпълниха интернет. В случайните минувачи се създава впечатлението за изключително лесен достъп до пари, което означава, че има изкушение да бъдат взети на всяка цена, защото всеки винаги има нужда да купи нещо, което му трябва, но не винаги има какво ненужно да продаде, за да намери пари за това. Затова бързите кредити са изключително практични в случая. Но винаги добре обмисляйте преди да се насочите към усвояването на такъв тип заем.

Източник: Кредит за теб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *