Skip to content

Какво трябва да знаем преди да направим футболни залози

Ако имаше сигурен начин за печалби от футболни залози можете да бъдете сигурни, че повечето играчи щяха с удоволствие да се възползват от него. За съжаление обаче в света на залозите никога няма 100% гаранция за печалба. Най-добрия метод, който може да ви помогне да постигате печалби съществува откакто е измислен хазарта и не е необходимо да си купуват наръчници за да го разберете. Това е събирането и обработването на информация за мачовете, които залагате. Просто, но ефективно.

Печелившите футболни залози винаги са били свързани с набирането на достатъчно информация и вземането на обосновано решение с оглед на преценката ви за допустим риск и печалба. Изглежда малко сухичко нали? Интригата е в това, че колкото и добре да сте информиран винаги съществува известна доза на несигурност и освен сухата статистика и информация за конкретната среща трябва да разчитате и на вашия опит и нюх при определянето на залозите. Много компании вече предлагат букмейкърски бонуси изразяващи се в безплатен залог или други промоции.

Най-големите печалби идват, когато пуснете залог за който повечето сайтове за залози определят много малка вероятност да се случи. Това са онези сладки победи на аутсайдерите в дадени срещи, където със сравнително малък или среден залог може да реализирате страхотна печалба. Разбира се това не означава, че трябва във всяка среща да залагате на аутсайдера. Точно тук идва намесата на добрата информираност и добрия нюх на играча.

Разбира се има играчи, които не обичат да рискуват, като пускат залози на големи коефициенти. Те предпочитат точно обратното да залагат на фаворитите в срещите. Коефициентите за тях, които дават букмейкърите са доста по ниски и това води до сравнително малки печалби, освен ако залога не е много голям. Големият залог, обаче предполага и големи загуби ако фаворита не спечели срещата. Затова най-добрите играчи знаят точната комбинация между поет риск и потенциална печалба и това им носи успех в дългосрочен план.

Съвета ми към вас е изберете си първо букмейкър, който най-добре задоволява вашите изисквания. След това определете средствата, които сте готови да отделите за залози без това да влияе сериозно на семейния ви бюджет. И накрая, но може би най-важното определете вашия рисков апетит т.е каква печалба целите с пусканите от вас залози.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *