Skip to content

Какво издава парфюмът за нас самите и нашия характер

Днес, много от нещата, които ползваме или носим, сами по себе си говорят много за нас самите и от части за нашия характер. Имат издайническа сила. Например, някой, който кара скъпа и лъскава кола, означава автоматично, че има пари, някой, който носи обувки от крокодилска кожа, значи е богат и най-вероятно има високо доходна работа и т. Н. Много и най-различни са асоциациите, които биха могли да се направят.

Излиза, че е вярно това, че ние сме това, което ядем, носим и правим.

Хората казват, че за да разбереш що за човек и характер е някой, трябва да видиш първо неговите приятели. Навярно има доза истина в тези няколко думи!

Почти винаги , онова, което прави впечатление и помага някой да оформи мнението си за друг, е онова, което се вижда. Едва в последствие и при по-задълбочено общуване става ясно за детайлите от характера на човека до нас, този с когото общуваме.

Общите штрихи за личността се правят по външността, което е и плюс, но и минус до известна степен.

Един важен детайл от нашата визия, на който трябва да обърнем внимание е именно парфюмът, наред с облеклото, обувките, походката и т.н.

Трябва внимателно да се подбере парфюма за да може той правилно да говори за нас.

По принцип, при положение, че на пазара днес има изключително голямо разнообразие от парфюми, е малко трудна задача. При този избор единственото, което трябва да направим е да се водим от собствения си характер, той ще ни отведе до правилния парфюм, който най-добре би ни паснал.

Хората, които с по-чувствителни и по-нежни, обикновено избират парфюм, който е с по-сладникав аромат, образно казано. Тези парфюми са с аромат на цветя и от тях лъха изключителна свежест. Повечето парфюми са именно смесица точно от ароматните масла на различни плодове и ароматни растения, които придават лекотата на парфюмния аромат.

Другата група хора, които избират по-тежките аромати, са хора с така да се каже по-тежки характери. За тях вече предпочитани ще са тежките парфюми, които могат да ползват и за вечерта, като вечерни.

Това е принципно разделение и по-повърхностно. От всяко заключение си има изключение!

Без значение обаче, на какъв парфюм ще се спрете, дали ще е по-лек или тежък, едно е ясно, той сам по себе си ще говори за Вас!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *