Skip to content

Какъв калъф да изберем за iPhone 11

Кейс за Айфон 11

iPhone 11 са едни от най-добрите мобилни телефони, които някога са пускани на пазара за смарт устройства. Това е факт, без значение дали говорим за стандартния iPhone 11 или за устройствата от класа про макс.

Този тип телефони може и да са изключително здрави и качествени, снабдени със закален корпус и дисплей, но все пак не е препоръчително да се използват без предпазен калъф върху себе си.

Калъфът е препоръчителен, въпреки здравината на устройството

Кейс за Айфон 11Моделите iPhone 11 определено са много по-устойчива на напукване, издраскване или счупване, отколкото по-старите модели телефони на Apple. Въпреки това, многобройни тестове, симулиращи падане и удар разкриха, че телефонът, колкото и да е здрав, все пак може да се пропука или поне да се издраска.

Действително, вероятността да се размине без никакви поражения по корпуса е голяма, но все пак за едно толкова луксозно и скъпо устройство е неразумно да остане незащитено в случай на злополука.

Поради тази причина, специалистите в областта на смартфоните съветват и препоръчват да поставите предпазен калъф върху вашия iPhone 11, така че да свиете рисковете до минимум.

Телефони, които не са подложени на голямо натоварване

Ако сте от хората, които пазят своето устройство и като цяло рядко го изтървате на земята, вероятно ще можете да минете с един прозрачен силиконов калъф, като онези, които самата компания Apple предлага.

Този тип калъфи са по-тънки, но също така са и прозрачни, което прави покритието на практика незабележимо и подходящо за онези от вас, които не желаят да прикриват своето мобилно устройство.

Силиконовият калъф (вижте предложенията на MyTel.bg) при всички положения има едно огромно предимство. Той ще ви позволи да предпазите устройството от досадните следи от изтъркване и износване, които така или иначе се появяват в даден момент на всяко устройство.

Ако обаче сте от по-непохватните хора, които лесно се разсейват и виждат, че в следващия момент устройството им е на пода, може да искате да инвестирате в малко по-здрав калъф, каквито се предлагат в различни цветове и дизайни.

Това чувствително ще увеличи устойчивостта и издръжливостта на вашия  iPhone 11, без значение колко интензивно използвате своето устройство.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *