Skip to content

Какъв адвокат ни трябва при ПТП? Три основни белега

Пострадали при катастрофа

Съвсем нормално е след пътно-транспорто произшествие човек да чувства някакво объркване или да се чувства тотално сам и безпомощен. Точно в този момент той се замисля за това кой наистина е до него и кой – не.

Хубаво е, когато знаете, че можете да разчитате на навременна подкрепа от някъде в битката за това да получите някакво възмездие за нанесената имуществена или неимуществена вреда. Безценно е, обаче да знаете, че имате възможност да получите едно професионално ниво на представляване и помощ, която ще ви доведе само дивиденти.

Застрахователен адвокат при проблем с обезщетение

Пострадали при катастрофа
Застрахователен адвокат за правна помощ https://zastrahovan.eu/

Един несъмнено ценен съюзник в битката с бюрокрацията и безкрайното чакане за развитие по вашия случай е Zastrahovan.eu. Чрез взаимното доверие между юрист и клиент ще сте сигурни, че ще станете обект не само на подкрепа, но и на стабилна помощ. Така си гарантирате получаването на обезщетение в следствие на претърпяно ПТП, независимо къде е станало в България.

Какъв, обаче трябва да бъде образът на човека, който ще ни помогне? Има ли конкретни белези, които ще ни дадат ясна индикация, че това е нашият човек, или пък обратното – ще ни откажат от това да се възползваме от неговите услуги?

Има три основни неща, за които трябва да следим в държанието, облеклото и дори говора на адвоката. Не са случайни думите за това, че първото впечатление е най-важно, тъй като от него ние правим първите си и най-бързи заключения за някого.

Е, нека да видим какви са нещата, които клиенти, били в ситуацията да търсят адвокат, на който да се доверят, са търсили в него.

  1. Излъчване на сигурност и престиж

Според някои хора, външният вид е най-подсказващ за това дали един човек може да ни свърши работа, или не. Други клиенти, обаче казват, че не откриват голяма разлика в това дали юристът пред тях е облечен в евтин или скъп костюм.

За втория тип хора е важно ПТП адвокатът да не омайва с празни приказки, обещавайки някакви невъзможни за постигане неща, а всъщност да разбира от работата си. Който и от двата типа да сте, може да бъдете сигурни, че в Zastrahovan.eu ще получите адекватна правна помощ в битката за получаване на вашето обезщетение.

  1. Стабилна автобиография

Освен задължителното правно образование, което един адвокат е необходимо да има, той трябва да притежава и стабилна визитка, която да го представя в добра светлина. Имайте предвид, че някои юристи, които практикуват тази професия, са наистина много алчни за „изкарване“ на клиенти и си приписват успехи, които никога не са постигали.

Естествено, това далеч не означава, че всички са такива. Вие като клиенти, едва ли ще отделите време да четете постиженията на някого, когато току-що сте претърпели ПТП.

Молбата на експертите в бранша е да внимавате заради личната си безопасност в ползването на адвокатски услуги.

  1. Чисто човешкото отношение

На всички е известно, че не отиваме при адвокат, за да пием едно кафе с него. Все пак, търсим юристите, за да ни свършат някаква работа.

Това, обаче не бива да внушава на адвокатите, че човешкото отношение трябва да се пренебрегва за сметка на добре свършената работа. Едното далеч не пречи на другото, а когато се преплитат в услугата, то резултатът ще бъде несравнимо по-успешен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *