Skip to content

Как се кандидатства за кредит по телефона?

  • by

Освен онлайн кредитите всеки от вас може да избере вариант за кандидатстване за кредит по телефона. Удобството на този вариант, е че вие можете да си зададете всички въпроси, които ви интересуват или тревожат за да направите правилно и информирано решение. Освен това ако възникне непредвидена ситуация като например някакъв продукт е на голяма промоция, но тя изтича днес а вие в момента просто не разполагате с парите, а впоследствие ще разполагате с тях в последствие това е един изгоден и удобен вариант за вас. Първо всеки от нас винаги носи мобилният си телефон в джоба нали? За целта просто трябва да разполагате с номерът на някоя кредитна институция ако ваши близки или пък познати не успеят да ви помогнат навреме. Напоследък обаче за голямо съжаление все по-рядко можем да разчитаме на хората около нас, че ще могат да ни помогнат. От друга страна фирмите за бързи кредити реагират доста бързо на нашето обаждане и то най-често в рамките на час, което в горепосоченият случай би ни устройвало идеално. В редки случай се случва те да се забавят до 24 часа, ако това е проблем за вас просто се отказвате от тях и търсите други, които са по-експедитивни нали?

Именно поради скоростният отговор този вариант набира популярност.

В  един общ случай какъвто ще приемем, че е вашият има няколко изисквания от кредитната институция към клиентът кредитополучател:

  1. Да сте дееспособни на определена възраст български граждани.
  2. Да разполагате с чисто досие в Централен Кредитен регистър
  3. Осигуровките ви да са платени и да имате доказан доход за да покривате плащанията по кредита.

При по-малки суми обаче горните изисквания не са необходими. А исканият кредит може да го усвоите в рамките на 24-часа и то с помощта на обаждане по телефона. Кредитът си взимате срещу лична карта по ваш избор – кеш, по сметка или друг начин. А относно връщането му има много опции в зависимост от размера му.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *