Skip to content

Как да търсим сайтове за сериали в Интернет

Обичате да гледате сериали по телевизията? Случвало ли ви се е обаче да имате ангажименти и да нямате възможност да гледате любимият си сериал? В Интернет съществуват десетки или може би стотици сайтове за онлайн сериали. В тази статия ще Ви дадем няколко насоки как най-лесно да намерим сериалът който ни интересува.

Ако все още си нямате любим сайт за сериали е необходимо да използвате търсачката Google за да намерите качествен сайт в който бързо и лесно, само с няколко клика да пуснете любимият си сериал.

Съвети за търсене на сериали в Google.bg:

1. Независимо какво точно търсите, направете минималните усилия да го изпишете на кирилица. Изписването на дума на кирилица е много важно за Google, тъй като търсачката разбира смисъла на всяка една дума и ако напишете думата на латински (шльокавица) има вероятност Google да ви върне по-малко релевантни резултати. Превключването на кирилица обикновенно става с комбинацията от ALT+SHIFT от вашата клавиатура.

2. За най-точни резултати изписвайте само името на сериала. Но ако името на сериала се дублира с името или слогана на друга организация е по-добре в края на заявката да напишете и думата сериал. Например: Малки Тайни сериал

3. Ако сериалът, който търсите се излъчва по bTV Ви съветваме никога да не изписвате и името на телевизията, защото първите резултати ще бъдат от сайта на bTV. За повечето от Вас може би не е тайна, че bTV никога не качват сериалите, които излъчват в сайта си. Там се качват повече превюта и снимки, но не и самият сериал.

4. При желание от Вас може да включите в търсенето и произхода на сериала. Например: Малки Тайни турски сериал По този начин ще улесните значително Google защото Вашата заявка съдържа повече описателни думи. Колкото повече описателни думи напишете – толкова по-релевантни и точни резултати ще получите.

5. Избягвайте да кликате на резултати от vbox7, защото навигацията и търсенето на конкретен епизод от даден сериал е значително по-трудно там, отлколкото ако попаднете в сайта на конкретния сериал.

Надяваме се, че тези елементарни съвети за по-точно търсене на сериали в Интернет ще са ви от полза. Ако пък сте фенове на турските сериали, може да погледнете и нашият сайт: сериали.com (домейна се изписва на кирилица).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *