Skip to content

Как да си осигурим зала под наем

семинариАко ви трябва зала под наем за провеждане на семинар, обучение или за друг тип събрания, то може да прегледате офертите на новотелите, които често имат решение на проблема. Разбира се, съществуват и специални сгради предлагащи свободни салони за различните нужди на бизнеса ви.

При първото търсене в интернет се натъкваме на сайтове за обяви с предложения за свободни помещения, но дали те отговарят на изискванията ви е отделен въпрос. Истината е, че хората търсят оборудвани зали под наем със съответните ергономични мебели, аудио и видео техника, интернет и прочие.

Между шикозните хотели и нискокачествените обяви обаче се появява една сграда в центъра на град София, която отдава зали за конференции, трейнинги, сеанси и обучения. Името на това място е Essence-center.com, за който се изписаха стотици страници в блогове, сайтове, преса и така нататък. В случая говорим за специална постройка насочена именно към бизнеса и неговите нужди.

работни срещиНадникнете зад вратите на центъра и ще видите просторни и добре оборудвани салони с комфортни мебели и съвременни технологии в помощ на фирми, неправителствени организации, социални групи и други подобни.

Въпросните помещения са използват не само за бизнес срещи и презентации на стоки, а също и за курсове по английски чрез метода сугестопедия, уъркшоп занимания, частни беседи и още куп положителни неща. Есенс център работи с големи имена на школи, компании и дори държавни предприятия.

Ангажирането на зала под наем става бързо и всичко, което е необходимо да направите е да огледате свободните места, да се запознаете с тарифите и при съгласие да подпишете договор.

Заключителни думи

workshopsВодещите фирми могат да вземат семинарни зали и за по-дълъг период от време с така наречения абонамент. За него и още подробности вижте сайта по-горе и се свържете с нас, за да ви дадем допълнителни сведения, които със сигурност, ще ви помогнат при избора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *