Skip to content

Как да разнообразите любовния си живот

Ако не сте щастливи от своя любовен живот, може би е време да вземете някое романтично решение или използвайте някои от тези десет препоръки.

Излизане
Специалистите съветват се поне веднъж месечно да излезете с вашия партньор на някое специално място, например ново кафе или ресторант,на вашето любимо място за излети или да се пошляете при животните в зоопарка. Това не трябва задължително да струва много, но трябва да сте заедно. Такива разходки ще направят чудеса във вашата връзка.

Любовни съобщения
Напишете “Обичам те” на лист хартия и остави бележката на хладилника, без какъвто и да било повод. Хубаво е, когато ви напомнят, че ви обичат, дори когато нямате празник.

Нови пози
Разнообразете вашия секс живот – купете вълнуващи книги, изпробвайте Кама Сутра техники. Никога не премълчавайте за това, което биха искали да изпробвате в леглото, запознайте Вашия партньор с вашите мисли и какво би ви било интересно. Мълчанието в този случай – не е злато.Сексът трябва да е удоволствие за двамата ,а не задължение.

Ново хоби
Започнете заедно някое ново хоби – променете градината, започнете да готвите,да танцувате или карайте заедно велосипед … Всяка съвместна дейност е полезна.

Снимки
Забравете за файловете на вашия компютър, и направи истински книжен албум с вашия партньор. Заедно изберете изображенията, които бихте искали да стоят в него и да ви напомнят за хубавите моменти.

Пътувайте
Всяка събота и неделя или когато имате възможност,излезте извън града. Посетете роднини на село или приятелите … И най-кратката почивка ще подейства положително .Доста по-забавно от четене на списание вкъщи или висене пред телевизора.

Вечеря
Направете вечеря за приятелите и тези, които са ви скъпи. Съвместното общуване в приятна атмосфера винаги е добра идея.

Излизайте по-често
Посетете местата, които винаги сте искали да видите, важно е да експриментирате и да откривате нови неща. Не можете да загубите, всеки опит е ново изживяване.

Освободете се от лошите навици
Ако пушите, откажете се от пушенето още днес! Отстранете лошите навици от живота, и станете по-добър човек. Погрижете се за тялото и за духа си и не забравяйте да се усмихвате.

Най-добрата година в живота
Независимо, че не е началото на годината или независимо дали сте женен или не, нека тази 2011 г. е вашата страхотна година. Живейте и мислете така, всяка сутрин ставайки от леглото с положителна нагласа. Всеки ден се опитайте да научите нещо ново за другите, за себе си и винаги бъдете с околните мили и добри,защото след това отношението ще ви се върне.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *