Skip to content

Как да проследим мобилен номер безплатно

Проследяването на мобилен номера може да бъде трудно. За разлика от стационарните телефони, мобилните обикновено не са вписани в телефонни указатели и не могат да бъдат достъпни чрез набиране на телефон „Информация”. Много компании се опитват да проследят мобилни телефони без да заплащат такса, докато сега трябва да заплатиш или няма да получиш достатъчно информация. Въпреки това сега е възможно да се проследи мобилен телефонен номер безплатно. Ако искаш веднага да разбереш кой ти се обажда, можеш да научиш на ReverseMobile.com.

1.Опитайте просто да потърсите в интернет. Напишете телефонния номер в любимата ви търсачка и вижте както ще излезе. Ако това проработи, то е най-лесният начин за проследяване на мобилен телефон безплатно. Причината, поради която има шанс това да проработи, е защото Интернет е голямо място и някои може да си е въвел мобилния номер по някаква причина. Ако номерът им е в мрежа, бизнес сайт или някакъв друг вид сайт, по всяка вероятност, номерът ще се покаже на търсачката и ще ви даде информация на кого е. Често дори хора с ненаписани телефонни номера забравят за други причини, заради които номерът им може да фигурира в Интернет.

Ако търсенето води до дълги сложни списъци след въвеждане на целия номер с кода на населеното място, опитайте да сложите всичко освен кода в кавички, ето така: 555 „555 5555”. Ако и това не стане, можете да опитате без кода на населеното място, заменяйки го с кода на района или направо на града, ако разполагате с него. За да избегнете подготвителната работа и проследяването на номера веднага, препоръчваме 2 други варианта – Детективи за обратни телефони или Националният регистър на мобилните номера.

2.Проверете онлайн директория за мобилни телефони. Много безплатни директории за GSM Nokia са на разположение онлайн. Информацията за мобилни телефонни номера от тези директории обикновено е ограничена, но може да бъде добър старт за проследяване на номера, обикновено най-малко ви дава преносвач на мобилен телефонен номер и града, регистрирани на адреса за фактуриране. Града може да не е актуален, след въвеждането на мобилните телефони.

3.Потърсете сайтове за обратно търсене. Въпреки че много от тези сайтове искат такса, все повече от тях позволяват на хората да проследяват мобилни номера без такса. Не забравяйте, че може да „платите” за тях чрез дълготрайни търговски разговори и имейли.

4.Опитайте доброволна директория. Доброволните директории са тези, в които хората доброволно записват инфомация и телефонни номера. Ако човека, когото търсите, е въвел информация за него в тези сайтове, ще можете да проследите номера безплатно. Въпреки това ако не са въвели никаква информация, няма да можете да намерите нищо.

5. Захапете куршума и платете малка такса. Ако спешно ви трябва най-новата и най-детайлирана информация за мобилен номер, може да решите да платите около $20 на надеждни сайтове като Reverse Phone Detective и Intelius. Макар че проследяването на мобилен номер не е безплатно в тези сайтове, те ще ви кажат каква информация ще ви предоставят за телефонния номер преди да платите такса.

6. Не забравяйте да блокирате телефонния си номер ако искате уединение. Сега като знаете как можете да проследите мобилен телефонен номер, не забравяйте да блокира своя, ако не искате хората, използващи проследяването да разберат кой сте. В противен случай вашето име и местоположение ще бъдат лесно проследими чрез номера ви.

Въпреки че Интернет не осигурява всичката информация, която някога ще ви трябва, осигурява достатъчно. Дори и да не можете да намерите нищо, поне ще сте имали шанса да проследите мобилен телефон без заплащането на такса. И за щастие, ако се опитвате да проследите текстово съобщение(сигурен съм, че ще имаме възможността да правим много повече неща след време), процесът е същият. Пожелавам ви късмет с опитите за проследяване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *