Skip to content

Как да изберем бижута, които тя ще заобича ?

Закупуването на скъпи бижута си е инвестиция за цял живот. Вие естесвено желаете те да бъдат оценени от приемника. Вашата приятелка обаче може да няма същия вкус като вашия. Специалният подарък трябва да е в унисон с вкуса на този, на когото ще бъде подарен.

Ето няколко съвета при избора на бижута за подарък, на които тя ще се зарадва :

Наблюдавайте

Обърнете внимание какви бижута носи в ежедневието или на специални поводи. Ако тя има голяма колекция гривни, но носи рядко обеци ,не купувайте скъпи обеци. Без значение колко са скъпи, ако не са в съответствие със стила й, те ще са загуба на пари.

Питайте нейни близки

Избягвайте да й задавате въпроси, от които тя ще се досети за вашите намерения и ще развалите изненадата. Вместо това питайте сестра й, майка й или някоя нейна приятелка. Те най-добре ще знаят какво харесва и какво не би носила. Ако разберете любимия й стил бижута, не се колебайте и направете покупка.

Търсене

Надникнете в нейната кутия за бижута и вижте, какви накити тя има. Отбележете кои бижута често носи и кои почти не слага. Ако живеете в едно жилище ,тази задача ще бъде лесна, в противен случай можете да бъдете арестуванJ.

В тон със стила й

Каква рокля носи? Какъв е нейният предпочитан стил: класически дрехи, спортни дрехи или по последен писък на модата ? Подаръкът под формата на бижу трябва да е в тон с цялостния й стайлинг. Ако не сте сигурни кое с кое ще подхожда, питайте продавача в бижутерския магазин. Можете да направите покупката с някой доверен на нея човек, но бъдете сигурни, че той ще запази изненадата.

Оставете почерка си

Ако разполагате с достатъчно средства, можете да помислите за инкрустиране на име или мисъл на планираното за покупка бижу. Гравирането става бавно, така че, ако възнамерявате да направите подарък за определена дата като годишнина, трябва да направите вашата поръчка от по- рано. Вашият подарък ще бъде уникален и тя дълго ще го помни с усмивка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *