Skip to content

Качество и безопасност при отопление с конвектори Адакс


Едно добро решения за студените дни са предложенията на норвежкия производител “Адакс”. Това са електрически отоплителни уреди с изключително добри технически показатели. Предложенията могат да се разгледат в интернет и по-точно в каталозите на редица онлайн магазини.

Конвектори Адакс са с висока енергийна ефективност и сработят безотказно. Хубавото на този вид уреди е, че не променят състава на въздуха, защото затоплянето става на основата на естественото движение на топлия въздух. Топлият въздух излиза през горните отвори на уреда, а студения навлиза през долните отвори и се затопля от нагревателя.

Всеки конвектор се предлага със сертификат, който гарантира качествата му. Конвектори Адакс се предлагат с голямо разнообразие на пазара. Те са стационарни и мобилни, с различна форма и цвят, което ги прави подходящи за всеки интериор. Предпочитани са и заради безшумната си работа. Това се дължи на електронния термостат, което определя и по-високата им цена. Тази инвестиция си заслужава, защото икономията на ток ще се отрази веднага в сметките ви. Затоплянето на помещението започва още с включването на уреда и е равномерно в цялото помещение.

Изборът на този вид отоплителни уреди е провокиран и от тяхната безопасност. При попадане на предмет върху тях термостатът се изключва. Датчикът осигурява работата на конвектора така, че да се поддържа зададената температура. Това води до икономия на електроенергия. За да изберете подходящите конвектори Адакс за вашето жилище е необходимо да решите каква площ ще отоплявате и да имате предвид каква е топлоизолацията му. Това са важни показатели за необходимата мощност на уреда. Има предложения и на модели, пригодени да работят в помещения с повишена влажност на въздуха.

Стационарните конвектори могат да се поставят под прозореца и по този начин икономисват пространство. Добре е при покупката да се съобразите с дължината на прозореца. Подходящи са и за отопление на детска стая, защото корпуса не се нагрява и не може да причини изгаряне.

При желание да имате функционален отоплителен уред, то разгледайте подробно предложенията на конвектори Адакс и направете своя избор. Покупката може да направите и онлайн, за да си спестите време. Вие избирате и решавате – посрещнете зимата на топло.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *