Skip to content

Jean d’Arcel cosmetique – професионална козметика на Вас

Не предпочитате ли изпробвана козметика с високо качество за цялото тяло? Омръзнало ли ви е да пръскате средства за продукти за лице и тяло, които ви се отразяват неблагоприятно?

А пробвахте ли козметичните продукти на Jean d’Arcel cosmetique? Тя е световно доказана компания, която се занимава с производство на професионална козметика за лице и тяло. При интерес от ваша страна можете да прегледате богатия продуктов каталог на Jean d’Arcel cosmetique България в официалния им сайта. Там ще откриете кремове за всякакъв вид кожа, лосиони и различни пилинги за тяло, маски, ексфолианти за лице и тяло, масажни и околоочни продукти, както и много други. Насладете се на уникални продукти, създадени от най-качествените природни съставки. Ако кожата ви е чувствителна и бързо се омазнява или е прекалено суха, Jean d’Arcel cosmetique ще ви даде най-доброто решение. Както споменахме фирмата разполага с богат асортимент от кремове за различен тип кожа: за суха, за зряла, за чувствителна, за млада и за мазна. Ако ви тормозят акне и мазна кожа, Jean d’Arcel cosmetique България ви предлага лесно решение – 24 часовия крем. Това е крем с 24 часово действие, след употреба за регулиране на производството на себум. Има матиращ ефект, възпрепятства размножението на бактерии, както и образуването на нови проблемни пъпки върху лицето. Много подходящ за кожа склонна към омазняване, както и образуване акне и комедони.

Jean d’Arcel cosmetique е компания с дългогодишен стаж в сферата на производството на професионална козметика, на която всекидневно се доверяват много професионалисти като: козметици и тяло терапевти, педюкаристи, маникюристи, масажисти, които работят в различни СПА, козметични и терапевтични центрове. Насладете се на козметика изработена от древни съставки и съвременни технологии. Фирмата е работи с много и най-различни СПА центрове и козметични салони по цял свят. Почувстваите се още по-красотата и от преди с помощта на професионалната козметика на Jean d’Arcel cosmetique.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *