Skip to content

Изграждане на окачен таван от гипсокартон

 

Качественото изграждане на окачени тавани ще гарантира постигането на крайните ви цели за един красив и елегантен, но също така функционален и атрактивен елемент от вашия интериор, който да допринесе за цялостното усещане за комфорт и уют.

Изграждането на окачени тавани от гипсокартон е относително лесна задача за един професионалист поради естеството на материала, от който те биват създавани. Леснотата на боравене и скоростта на работа с гипсокартон при създаването на окачени тавани гарантира и ниската цена на този тип услуги.

При изграждането на окачени тавани от гипсокартон е желателно да използвате услугите на професионална фирма за окачени тавани, която да се погрижи за качественото изпълнение на поставените задачи и да не се допусне разхищение на материали, подход масово, на които сме свидетели при разни „майстори”. За да постигне вашият мечтан таван всяка уважаваща себе си фирма от света на изграждането на окачени тавани ще планира внимателно своите дейности. Професионалистите в бранша първо ще създадат детайлен чертеж и ще измерят подробно размерите на вашия таван, за да не се допуснат грешки впоследствие при неговия монтаж.

Чертежът, който представлява проект за бъдещия ви чисто нов окачен таван ще отрази детайли, като металната конструкция, около която ще бъде изграден самият окачен таван; позициите за поставяне на профилите и т.н.

Изграждането на окачения таван на вашето помещение не може да свали нивото на тавана с по-малко от няколко сантиметра, като най-често точната цифра е около 6 см и над нея. Това се налага, за да се получи достъп до системите, които евентуално можем да интегрираме в него, като прикрием окабеляването. По този начин осигуряваме и лесният демонтаж и ремонт на окачения таван при евентуално настъпили форсмажорни обстоятелства.

Съществуват редица елементи участващи в цялостния процес на изграждане и монтаж на окачени тавани от гипсокартон – монтажна тел, окачващ ъгъл, бърз окачвач, шпилка и т.н.

Ако искате да постигнете качествен монтаж на окачен таван, то не се колебайте да изберете фирма за окачени тавани с изградено благодарение на доволните си клиенти име.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *