Skip to content

Изберете професионалните ел и ВиК услуги на фирма ЕлВиДом ООД София

Фирма “Eлвидом” ООД София офертира богата гама от електро и ВиК услуги в рамките на град София и околностите. Компанията ни разполага с екипи от висококвалифицирани техници в областа на електро и ВиК инсталации, проектирането и изграждането на отоплителни и хидрофорни системи, смяна на щрангове, отстраняване на течове, откриване и отстраняване на възникнали аварии, ремонта на битова техника.

При нужда от монтаж на стълбищно осветление, преместване и монтиране на контакти, ключове, кабели, разклонители, лампи, крушки, може да се възплозвате от услугите на нашата фирма. Ние сме специализирани в откриването на кражба на ток, монтажа на монофазни и трифазни контактори, катодни отводители, преместване на всякакви ел. табла и удължаване на захранващи линии.

Нашите клиенти могат да използват услугите на водоповодчиците ни по отпушване на вертикални и хоризонтални канали от каменинови тръби и PVC тръби с професионална техника и апаратура за почистване на улуци на високи сгради по алпийски способ. диагностика, подмяна на счупени и спукани тръби по водостоци. Екипите ни имат натрупан опит и в монтирането на водомери, газомери и топломери, перални и съдомиялни машини, мебели за баня (душ кабини, паравани, плъзгащи системи, аксесоари и смесители ).

Фирмата проектира, изгражда и поддържа абонаментно ВиК инсталации на жилищни сгради, къщи, вили, офиси, промишлени халета, както и прави изкопни дейности за ремонта на тези инсталации.

Може да използвате формата за запитване до електронната ни поща или телефоните, за контакти в сайта ни за да се свържете с Eлвидом ООД София. След посещение и извършване на работа от нашия екип е препоръчително да отразим вашето мнение за работата на техниците ни, което ще спомогне за подобряване на качеството на нашите услуги. Всеки клиент, избрал да ползва услугите на ЕлВиДом ООД, получава гаранция за качеството на свършената от нас работа. След извършване на работа, екипите ни почистват и извозват отпадъчните материали със собствен транспорт, а при необходимост изхвърлят старите ви уреди и ги предават за рециклиране.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *