Skip to content

Изберете Хартиена Покана за Рожден Ден

Всекидневно хиляди рождени дни се честват. В днешното забързано време много по-често поканите за рожден ден се пращат, чрез през социалните мрежи като twitter и facebook, чат софтуер като skype, електронната поща, смс-и или чрез кратко уведомяване по гсм-а. Но най-добрата покана е изработената на хартия. Не само че е класическа и формална, но е и по-удобна за поканените, като самото изпращане и получаване на отпечатаната картичка може да се извърши много купонджийско. Освен това ще направите и добро впечатление на колегите, които смятате да доведете на вашето парти за рожден ден. Ето основните причини защо хартиените покани за рожден ден са по-представителният вариант от електронните си версии:

Ръчната покана за рожден ден представя, че на вас ви пука за партито и за хората, за които го организирате. Със сигурност можете да поканите хората по skype, телефона или и-мейла. Или да разпространите вестта от уста на уста или чрез социалните мрежи. Но изпращането на отпечатани покани, независимо дали са изработени от вас или уговорени от някоя дизайнерска агенция, демонстрират значението което влагате в отпразнуването на рожденият си ден.

Отпечатаната покана е по-класен и по-сериозен начин да поканите гостите си на рожденото парти. Ако организирате забава за 7 годишни малчугани, те няма да разберат нищо от класа и формалност, но биха се зарадвали много на добре оформени детски известия с любими персонажи. Но добре направените покани ще направят много добро впечатление на шефа, приятелите, колегите, роднините ви. Ако не знаете лично всички, които ще дойдат, телефонното обаждане е неприемливо. Запасете се с търпение и добре направени известия за рожден ден и ги изпращайте на всеки, който искате да присъства на празненството за рожденият ви ден.

Ръчната покана е по-добрият вариант от телефонното обаждане, защото в нея може да се съдържа точна информация за купона – къде ще се проведе, дали ще има някаква тема и ако има как е желателно да са облечени гостите. Може да внесете и закачливи мотиви в поканата, които да развеселят получаващият я.

Ръчните покани за рожден ден са персонални, докато електронните известия са някак по-безлични, пък и е много вероятно известието ви да отиде в спам филтъра и гостът да не я види.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *