Skip to content

Хотел “Августа Траяна” – Стара Загора

Хотелът „Августа Траяна“ се намира на 10км от град Стара Загора в известния почивен комплекс Старозагорски минерални бани. Този район е познат и със своите лековити води. Счита се, че те имат изцерителни качества, както и самото място „Богородична стъпка“, която същност е скалисто оформление сходно до женска диря от стъпало. В Старозагорски минерални бани можете да посетите и древноримската баня открита след разкопки, както другото наследство оставено ни от траките – двата жертвени олтара.

Превъзходството на местността е, че се намира на място в близост до града с правите улици, но е и на разстояние от неговия забързан и напрегнат начин на живот. Това е идеално кътче за отдих и уединение. Хотела в Старозагорски минерални бани „Августа Траяна“ се намира в сърцевината на сто годишен боров масив, което е предпоставка за възхитителни пътешествия и отмора сред природата. Въодушевените излетници, които не желаят отпуската им да премине само в хотела, могат да обиколят различните маршрути за еко туризъм в региона. Едно от предложенията може да бъде връх Момини гърди, които е до лечебния комплекс.

Хотела в Старозагорските минерални бани разполага както с няколко двуместни и триместни стаи, така и с 4 комфортни апартамента, което го прави добро решение както за двойки дирещи спокойствие, така и за семейна почивка сред свежия и чист въздух. За удобство всички стаи са разполагат със собствен санитарен възел, оборудвани са с телевизор и кабелна телевизия. Гостите могат да ползват и паркинга, ресторанта с лятна градина и камината за зимните нощи. Гостите ще имат възможност да опитат примамливи манджи, които се приготвят в ресторанта на хотела. Те се правят по автентични български рецепти, които ще изненадат и най-капризните гости на заведението. За семейни или фирмени мероприятия ресторанта разполага с 75 места.

Това прави хотела в Стара Загора – „Августа Траяна“ е подходящо решение за Вас и Вашата семейна почивка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *