Skip to content

Фирма за rent a car в София

GRent е една от най-големите фирми за коли под наем в София. Ние имаме голям автопарк и автомобили от различен клас, с чиято помощ може да стигнете до всяка точка на страната. Возилата ни са минали през задължителните технически прегледи и се предлагат с платени пътни такси и застраховка Гражданска отговорност.

Освен в столицата GRent има офиси във Варна, Бургас и град Пловдив. Всичките ни щаб квартири са разположени на централните градски летища, така че може да ни посетите по всяко време. С посещението си при нас вие, ще имате шанс да избирате между десетки модели коли под наем, които да използвате за нуждите си.

От нас може да наемете седани, комбита, джипове, минивани, микробуси и други. Подробна информация за моделите вижте на официалния ни уебсайт g-rent.eu, където можете да направите резервация на транспортно средство и да се запознаете с останалите ни услуги.

Ако сте от София и търсите rent a car на разумна цена, заповядайте в офиса ни намиращ се на столичната аерогара.  Там е и нашия автопарк, от който да селектирате нужната ви лека кола.

Какви са стъпките по наем на автомобил?

След като посетите нашия адрес на GRent на Летище София вие, ще посочите желаната марка и модел автомобил. Заедно с наш служител се извършва щателен оглед на возилото и неговото моментно състояние, като всичко се записва в приемно-предавателния протокол. Завършвайки тази процедура вие ще трябва да внесете такса и всичко приключва успешно.

За по-малко от един час вие ще получите своята кола, с която да стигнете до всяка точка на страната. За да сте максимално спокойни сме ви дали опцията за безплатно използване на пътна помощ 24/7.

Апелът ни към вас е бъдете разумни на пътя и ползвайте превозното средство по предназначение. Сигурни сме, че ще останете доволни от партньорството ни и цените, които ще предложим за вас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *