Skip to content

Есенните дамски обувки

Горещото лято е на път да си отиде, но дали жените са се замисляли за есенните си дамски обувки. Някои от тях ще изкарат месец Септемвни с летните си обувки, сандали или джапанки, ако все още е топло, а други ще обуят затворената си дамска обувка от пролетния сезон.

Горемите търговски вериги, които търгуват с обувки, вече извадиха новите си колекции от есенни дамски обувки. Моделите са страхотни, но нали все още е топло, жените минават край витрините, оглеждат обувките, и само искат малко да застудее времето, че да си купят поредния чифт дамски обувки, които ще са им от полза през есента. Някои от тях дори пробват по някой друг модел, но нали нямат зор, не си купуват още обувки, а само им се възхищават.

Фабрикантите и техните дизайнери, спрямо есенните модели дамски обувки, направо са проявили уникално творчество. Използвали са предимно високите платформи и токчета за направата на модните си колекции. Дамските обувки на платформа са едни от най-удобните, и те ще са в центъра на женското внимание. При тях цветовете са по-тъмни, защото през есента се носят точно такива, но не липсват и по-промазаните и светли цветове при обувките. Височините на обувките с платформи също е съобразена с предпочитанията на дамите – има такива с 4,6,8, 10 и 12 сантиметра, в зависимост от това, на каква височина обувка жените стъпват най-добре.

След това следват обувките с токчетата. Там бих казала , нещата малко са се променили, отколкото при летните отворени обувки. Тези които са били с отворени пръсти за лятото, просто са ги затворили отпред, и е станала есенната дамска обувка! Ето ти го готовия модел, с променени цветове и височина на тока!

Най-богат асортимент има за тази есен при равните и спортни дамски есенни обувки. Също така не липсват и пантофките, или както ги наричат цвичките, а също и кларковете. Има и дамски обувки с връзки, или комбинация  цип и връзки, които са по-затворени и ще се носят до късната есен. И при тях кожите са по-тъмни, които подхождат на обувката за есента.

На дали има жена, която би устоила на това голямо предлагане от есенни дамски обувки, независимо че нейните може би още са здрави, включително и аз. За есента съм си заплюла два чифта – едни равни, и едни по-спортно елегантни обувки, и ще си ги взема. Този път ще гледам обувките ми първо да са красиви, а после удобни, нали съм жена, и трябва да изглеждам добре!

{loadposition horoskopa}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *