Skip to content

Едноредово или двуредово мъжко сако да изберем?

Но колко знаете за тази дреха, която може да ви даде зелена светлина на почти всяко официално събитие? Смятате ли, че съществуват много, много опции, които са подходящи за вас? Или сте един от тези хора, които мислят, че всички костюми изглеждат по един и същ начин? Е, ако принадлежите към последната част, това е добре да се образовате и да разберете повече за костюмите. Тъй като смятаме, че ще се съгласите с нас тук, когато казваме, че носенето на костюм е мястото, където истинския път на човек, всъщност започва.

Веднага след като сте въвели костюм, първият елемент, който ще забележите, че е дали костюмът е едноредов или двуредов. Разликата между двете е в закопчаването. Едноредовото сако има една колона копчета отпред, с достатъчно просто клапа на припокриване, така че костюмът може да се закопчае. А двуредовият костюм, от друга страна, има две колони с копчета, с една клапа припокриваща втора клапа, така че първата да се присъедини с колоната на бутоните на противоположната клапа.
Ако си мислите, че нормалните костюми могат да изгорят дупка в джоба ви, нека ви запознаем с най-скъпия костюм на всички времена. Stuart Hughes в сътрудничество с Richard Jewels е създател на плат за костюми от копринен кашмир, който е украсен с 480 диаманта и струва зашеметяващите $ 900 000!

Един бизнесмен се опитва да изглежда максимално професионално, най-добре и по най-интелигентния начин. Какво е е на мода всеки и кое му стои най-добре, всеки сам преценява – студентът се опитва да изглежда по-възрастен, а мъжът на средна възраст – обратното. Нещото, което обединява всички тези хора, е необходимостта им да имат добър костюм в техния гардероб, защото от това оръжие в арсенала, половината битка вече е спечелена.

Ако разгледате онлайн магазините, които предлагат костюми за мъже с актуална олекотена, шикозна и модерна кройка, вие няма как да се объркате. Класическият костюм, който е доста популярен за официални събития и за бизнес срещи е костюм от три части. В този стил, едноредовото сако се наслоява върху жилетка, за да се създаде един елегантен външен вид. Това е стил, който е доста популярен през зимата, когато жилетката дава възможност за допълнителна топлина. Бизнес костюмът е, без съмнение, най-универсално разпознаваемата и подходяща дреха в гардероба на мъжа. Има много малко събития, където добре ушития и ласкателен костюм не би изглеждал на място. Ако сте някой, който иска да си купи костюм, познаването на различните видове и стилове на разположение е много важно, тъй като позволява да съхраните опциите си отворени и за нещо, което наистина изглежда, че ви подхожда.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *