Skip to content

Дряново да бъде – заедно за благото на всички

Дряново да бъдеДряново е малко, но китно българско градче, разположено в подножието на средната част на Стара Планина. Подобно на много други места в България и тук тръпнат в очакване на местни избори 2011, за да определят бъдещия курс за развитие на община Дряново, чиито център е градът, носещ същото име.

Дряново се намира на границата между областите Велико Търново и Габрово, като административно е причислен към област Габрово. Населението на градчето варира в зависимост от източниците на информация, като цифрите показват, че то клони около 10 хиляди души (между 8 500 и 11 000 души). В Дряново са родени редица известни личности, сред които прочутия строител Колю Фичето и достойния политик от първата половина на века Никола Мушанов.

В битката на избори 2011, касаеща кметските избори и изборите за общински съветници в общините ще участва и една гражданска инициатива, наречена със силното име „Дряново да бъде”. Екипът на „Дряново да бъде” е съставен от висококвалифицирани експерти в редица области, доказали своите умения, както в професионален, така и в личен план.

Като кандидат за кмет на Дряново от името на „Дряново да бъде” е излъчен Емил Попов, човек родом от града и закърмен с любов към родната стряха и традиции, които този град защитава в продължение на векове, като един от стълбовете на нашата нация. Днес Емил Попов прави възможна стъпката напред за дряновци, посредством своята отлична програма, която обещава да осигури на хората – сигурна и добре платена работа и спокойствие, от които те се нуждаят.

Призива на „Дряново да бъде” е не на приказките и не напразно самия кандидат за кмет Емил Попов е определян като един отлично подготвен професионалист, чудесен човек и можещ кмет. Нека всички заедно погледнем към едно по-светло бъдеще и едно културно, финансово и социално съживяване на нашия град, за каквото ние дряновци очакваме и мечтаем от години.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *